Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Activity csónak

Activity csónak
Activity csónak
Activity csónak
Activity csónak
A PlanToys eltökélt szándéka, hogy egy fenntartható világot hozzon létre és a termékeinek előállításának minden lépésénél figyelemmel legyen a környezetre.

Varázsolj mesebirodalmat a fürdőkádba!

Várható szállítás
3-4 hét
Nincs raktáron
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 165 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A gyerekek játszhatnak a halásszal, és kihalászhatják a kincseket a vízből.

Ez a szórakoztató halászhajó segít a gyerekeknek a képzelőerejük fejlesztésében. 

A készlet tartalma: hajó, horog, vitorla, hal, teknős, tengeri csillag és egy halász.

Méretei: 5 x 12,3 x 12,7 cm. 

2 éves kortól ajánlott. 

Anyaga: Fa, textil

PlanToys a jövő gyermekeiért.
Hogy miért ökojátékok a PlanToys játékok?
Mert fenntartható alapanyagból, fenntartható gyártással állítják elő. A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, amiket az ültetvény tulajdonosok kivágnának, mert már nem termelnek latexet (gumi alapanyaga). Így a gyár ezeket a kivágásra ítélt fákat használja fel a gyártáshoz. A színező anyagot és a ragasztót is a gyárban állítják elő természetes alapanyagokból, hogy még véletlenül se kerüljön káros anyag a játékokba. A fát mechanikai és nem vegyi úton szárítják, így boldogan rágcsálhatják a gyerekek. Természetesen a gyár működéséhez energiára van szükség, amit a megmaradt faanyaggal üzemelő biomassza üzemben és napkollektorokkal állítanak elő. Persze még így sem 0 a szénmonoxid kibocsájtása a gyárnak. Ezért a PlanToys minden évben egy újraerdősítő program keretében annyi fát ültet, ami több szénmonoxidot köt meg, mint amennyit a gyár kibocsájt.

PlanToys a termékeinek a 100%-át már latexet nem termelő gumifából állítja elő, a gyár éves fa felhasználása a gyár 30 km-es környezetéből kerül a gyártásba.

 

Folyamatosan gondoskodnak a fák pótlásáról az újra erdősítő programjuk által.

 

Az újraerdősítő program keretében nem csak pótolják a fákat, hanem arra is figyelnek, annyi fát ültessenek, ami több CO-ot köt meg, mint amennyit a gyár kibocsájt.

 

PlanToys így gyárt és épít egy szebb jövőt a gyermekeink és unokáink számára. Örülünk, hogy a termékeink között üdvözölhetjük újra a PlanToys fa játékait!

Adatok
Márka
PlanToys
Cikkszám
PT5693
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!