Nagy kedvencünk a bambusz "fakanál" minden tagja, de ez a kisfejű különösen kedvelt.
Ezzel a kisfejű "fakanállal" élvezet a kóstolás!
Kicsi a feje, mélyített jobban, mint általában a fakanalak, így könnyebb is vele a kóstolás, de keverésre is használjuk.
33 cm
A bambusz előnyei:
- könnyű és erősebb a fánál
- természetes úton anti-mikrobiális és nem foltosodik
- természetes, biztonságos étel-lakkal kezelve
- kézzel mosva hosszú életű, tartós
100% biobambuszból készült
- kortárs design, elegáns stílus és kivitel
- nem enged ki és nem nyel el ízeket
- biztonságos élelmiszer fa-olajjal, kézzel befejezett gyártás
A megújuló, fenntartható bambusz:
világszerte termeszthető és fontos szerepet játszik a fakitermelés csökkentésében, a környezetvédelemben, a fejlődő gazdaságok segítésében, a szegénység csökkentésében.
A bambusz lombkoronája nő a leggyorsabban és 35%-kal több oxigént termel mint egy lombhullató fa.
A bambusznak elképesztően rövid 3-5 éves növekedési ciklusa van, szemben a fák 15-20 évesével.