Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család

Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család
Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család
Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család
Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család
Bauspiel sárkányok kék/zöld - Család

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Bauspiel természetes játékok, fa sárkányok.

Kiszerelés
Család
Nincs raktáron
31 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 469 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Bauspiel sárkány család mely önmagában is tökéletesen megállja a helyét, de tökéletes kiegészítője a Bauspiel Lovagvár építőnek, a nagy X építőnek vagy minden egyéb építőjátéknak. Kombináljátok az építőket és alkossatok szebbnél szebb építményeket.


Szárnyaljon a fantázia, építsetek hatalmas kastélyokat és várakat, védjétek meg az ott lakókat, vagy építsetek barlangot a sárkányoknak ahol meghúzódhatnak és pihenhetnek. :)


A család kombinációban két nagy sárkányt és három kicsit találhattok.


 


Anyaga: fa, egészségre ártalmatlan festékkel kezelve


Méretek:


Nagy sárkányok: 12 x 3 cm x 14 cm,


Kis sárkányok: 9 x 2,5 x 10 cm


 


Ez a készlet fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden fa építő elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásuk, térbeli látásmódjuk épül.

Adatok
Márka
Bauspiel
Cikkszám
BS0128A
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!