Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Bauspiel színes oszlopok építő

Bauspiel színes oszlopok építő
Bauspiel színes oszlopok építő
Bauspiel színes oszlopok építő
Bauspiel színes oszlopok építő
Bauspiel színes oszlopok építő

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Bauspiel fejlesztő játék és építő játék készlet, fából készült hengerek, oszlopok. Nyílt végű játék, ami segít a méretek, arányok megismerésében.

Nincs raktáron
27 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 412 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ebben a kézzel készített fa építő készletben 25 különböző méretű hengert találsz, melyek segítenek megérteni a méretek és arányok viszonyát: a hengereket egymásra rakva, az élénk színek által jól láthatóan mutatkoznak meg a méretkülönbségek és a rész-egész viszonya. 

 

Ez a készlet illik a többi Bauspiel építőhöz, kombinálhatod őket, hogy minél fantáziadúsabb építményeket emelhess. A hengerekből lehet ókori épületek vagy hatalmas termek támasztéka, díszes kapu pillére, amfiteátrumok dicső oszlopa.

 

25 darab henger, fa keretben
Anyagok: fa, káros anyagoktól menetes festék
Méretek: átmérő: 4,5 cm, magasság: 4-20 cm

 

Ez a készlet fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden fa építő elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásuk, térbeli látásmódjuk épül.

 

 

Adatok
Márka
Bauspiel
Fejlesztendő terület
Színek és formák felismerése, Kéz-szem koordináció, Finommotorika
Ajánlott életkor
3 – 10 év
Tanítási szemlélet
Waldorf, Montessori
Cikkszám
BS0188
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!