Imse® női termékek vásárlása esetén AJÁNDÉK éjszakai női betétet teszük a kosaradba, melynek értéke 2990 Ft.

Fizio Je Porte Mon Bébé - Fekete-írisz csatos babahordozó

Fizio Je Porte Mon Bébé - Fekete-írisz csatos babahordozó
Fizio Je Porte Mon Bébé - Fekete-írisz csatos babahordozó
Fizio Je Porte Mon Bébé - Fekete-írisz csatos babahordozó

Modern, sokoldalú, könnyen kezelhető babahordozó, a Je Porte Mon Bébé cégtől

Nincs raktáron
39 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 194 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Fizio az, amit a szülők 2015-ben egy felsőkategóriás, formázott, a JePorteMonBébé által tervezett és gyártott hordozóeszköztől várnak: modern, könnyen kezelhető, sokoldalú eszköz. Létrejöttét a JPMBB, ez a kis, francia családi vállalkozás tette lehetővé, amire méltán büszke Olivier és Keren, a Fizio megálmodója és megvalósítója.


A Fizión is megtalálhatók a JPMBB-termékek jellegzetességei: az eredeti JPMBB kendőnél, a Zsömbinél megismert zseb, illetve a Pöti karikafedő párnájához is használt (mű)bőr. Az esztétikai megjelenésen kívül azonban leginkább a baba szenzoros, idegrendszeri és mozgásfejlődésére figyelő szakértelem lehet ismerős számunkra ennél az eszköznél is.


A Fizio olyan csatos hordozó, amihez újszülött kortól 18 hónapos korig használható, szabadon berakható vagy kivehető magasítópárna, illetve a legkisebbeknek szánt, szintén szabadon betehető/kivehető, párnázott nyaktámasz is vásárolható.


Elöl-, csípőn és háton hordozásra egyaránt használható, a születéstől 3 éves korig (3,5-20 kg, háton hordozásra 6 hónapos kortól).


Az oldalsó behúzók  feladata az életkortól függően változik:


Kisbabáknál lehetővé teszi, hogy a test-rész magasságát és szélességét a baba méretére állítsuk. A különböző beállítások a hordozó méretének módosítására adnak lehetőséget, ami testre szabott megoldást nyújt. Ez megfelelően tartja az újszülöttet, a behúzók használatával pedig a hordozóeszköz széle szorosan követi a baba apró termetét, és olyan megtámasztást ad, ami támogatja baba korának megfelelő gömbölyűséget, nem pedig behúzza. A behúzókkal azt is elkerülhetjük, hogy a hipotón,vagyis laza izomzatú csecsemők „S” alakot vegyenek fel, ha a hordozóeszköz túl nagy.


Nagyobb (+10 hónap) baba esetében a behúzók segítségével a behajlított térdet meg tudjuk támasztani. Elősegítik a baba medencéjének bebillenését, ami széles és kényelmes lábtartást biztosít. Lehetővé teszi továbbá, hogy amikor a baba ébren van, a karját kivegye a hordozóból.


A behúzók biztosítják a még testsúly kedvező eloszlását a vállpántok és a derékpánt között. Ez azért lehetséges, mert a behúzók rögzítése a vállpántoktól halad a derékpánt felé – ami akkor hasznos, ha valaki inkább úgy szeretne hordozni, hogy a terhelés inkább a vállpántokra és ne a derékpántra menjen.


Egyéb jellemzők, kis extrák:


-A hordozóeszköz test-része formázott (azaz nem sík), ami a baba hátának alsó szakaszát gömbölyíti, térdét pedig felhúzza. Ez meggátolja, hogy a baba medencéje és háta kilapuljon,


- a vállpántok két irányban állíthatóak, melyek megkönnyítik a pontos beállítást akár elöl, akár háton hordozunk,


- elől hordozáskor a vállpántok a háton keresztezhetőek,


- megbízható csatok és pántok,


- tartozék kis tükör, amivel bármikor meg tudjuk nézni a babánkat, ha már a hátunkon hordozzuk,


- a mellkaspántot rugalmas hevederekkel látták el, ami lehetővé teszi, hogy a hordozó személy könnyebben tudja mozgatni a vállát a mellkaspánt elmozdulása nélkül,


- valamennyi heveder végén egy praktikus gumival rögzíthetjük a feltekert hevederszárakat, hogy ne lógjanak fölöslegesen,


- ha meleg van, a hordozóeszköz nyitható részének köszönhetően biztosított a baba hátának a szellőzése, hűtése. Hidegben – a villámzárak segítségével – a hát könnyen betakarható


- elegáns, egyedi kivitel


 


A termék többféle színben kapható, és Ökotex 100 minősítéssel rendelkezik.


 


Ha érdekel a babahordozás anatómiája, pszichológiája, gyakorlati mélységei is, akkor szeretettel ajánljuk Dr. Evelin Kirkilionis nemrégiben magyarul megjelent csodás könyvét!

konyv_banner_mamami_fejlecbe-1024x127.jp

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával.

BABÁK TESTKÖZELBEN


 

Adatok
Márka
Love Radius
Cikkszám
CO101037
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!