Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Szűrés
Ár (Ft)
1 990 Ft - 39 580 Ft
Méretezés
Rögzítési mód
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Márka
Termék státusza

Real Nappy Week


107termék130
107termék130

A Real Nappy Week, magyarosan az Igazi Pelenka Hét minden évben április hónap utolsó hetében kerül megrendezésre, hogy felhívják a figyelmet a többször használható textilpelus előnyeire. Az egyhetes esemény célja, hogy ösztönözze a szülőket, gondviselőket és a szélesebb közönséget arra, hogy fontolják meg a textilpelusok használatát kiemelve környezetbarát és költséghatékony tulajdonságát. Váltsd ki te is az eldobható pelenkáidat...akár fokozatosan is.

Fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a textilpelusok fenntarthatóbb és környezetbarátabb alternatívát jelentenek a eldobható pelenkákhoz képest. Az eldobható pelenkák jelentős mértékben hozzájárulnak a szemétlerakókban felhalmozódó hulladékhoz, és akár 500 évig is eltarthat, mire teljesen lebomlik. Ezzel szemben a textilpelusokat többször is használhatjuk, csökkentve a hulladék mennyiségét és a pelusozás környezeti hatását. Nembeszélve a virágzó használt pelus piacról.

A Real Nappy Week azonban nem csak a mosható pelenkák előnyeire hívja fel a figyelmet, hanem a gyakori tévhitekre is, amiket az emberek gyakran tapasztalnak a mosipelus használata során. Sokan úgy vélik, hogy a textilpelusok nehézkesek, sok mosást igényelnek, és kevésbé nedvszívóak, mint az eldobható pelenkák. Azonban a modern textilpelusok könnyen használhatóak, különböző stílusokban, mintákkal és anyagokkal kaphatóak, kényelmesek, tartósak és nagyon jó a nedvszívó képességük. A textilpelusok kaphatóak különböző méretekben, újszülött kortól egészen totyogó korig, és igény szerint állíthatóak a gyerek változó igényeihez.

A környezeti előnyök mellett a jelentős összeget takaríthat meg a szülőknek hosszú távon. Bár a textilpelusok vásárlási költsége magasabb lehet, mint az eldobható pelenkáké, hosszú távon a megtakarítás meghaladhatja a 250 000 forintot is. 

A Real Nappy Week egy lehetőség. Köszönjük, ha velünk tartasz.