Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
6 590 Ft

Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden

Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Pop-in éjszakai leszoktató pelenka - Round the Garden
Ismerd meg a gyártót!
  
A Pop-in végigkísér a pelenkázós korszakon egészen újszülött kortól szobatisztaságig.

A Pop-in éjszakai leszoktató pelenka kiváló megoldás, hogy babánk nyugodtan átaludhassa az éjszakát. A külső PUL réteg és a belső, nedvszívó réteg, amely igény szerint extra betéttel kiegészíthető, gondokodik a könnyed szobatisztává válásról.

Súly
12,5 – 13,5 kg
Várható kiszállítás
2024.07.26
Raktáron
6 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 198 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Napközben száraz, de éjszaka még előfordulnak balesetek? Nem szeretnél vagyonokat költeni az eldobható nadrágokra? A Pop-in éjszakai leszoktató pelenka kiváló megoldás, hogy babánk nyugodtan átaludhassa az éjszakát. Kialakítása, akárcsak a nappali leszoktató pelenkáké. Könnyedén fel- és lehúzható és tartalmaz egy teljes vízzáró PUL réteget is. Belül nedvszívó és vízálló szövetek okos kombinációja gondoskodik a nedvszívásról. A puha, rugalmas combgumírozás meggátolja a szivárgást.

Extra nedvszívóképességre van szükség?
Egyszerűen dugd be a (*külön megvásárolható) bambusz nappali betétet a pelenka egyik zsebébe. Ajánljuk a Pop-in V1-es bambusz és minkee betéteit is, hogy igazán gazdaságos legyen a leszoktatás. A zsebek kialakításuknak köszönhetően egyszerűen és jól tömhetőek. Kifejezetten éjszakai használatra tervezve.


Főbb funkciók:

  • Újrahasználható éjszakai leszoktató pelenkanadrág.
  • Szuper puha és szivárgásmentes combgumírozás.
  • Könnyen fel- és lehúzható.
  • Okos zseb az extra nedvszívóképességért.
  • Kompatibilis a Pop-in általános betéteivel.

Összetétel: külső: 100% poliészter, TPU laminált | belső nedvszívó rétegek: 100% bambusz viszkóz, 100% gyors nedvszívású poliészter


Méret: 4 méretben elérhető M: 18-24 hó (11,5-12,5 kg) | L: 2-2,5 év (12,5-13,5 kg) | XL: 2,5-3,5 év (13,5-15 kg) | XXL: 3,5 év+ (15 kg+)

Adatok
Fő anyag
Bambusz
Nedvszívó képesség
3
Márka
Pop-in
EAN
5060736080078
Cikkszám
669475
Ismerd meg a gyártót!

 

Egyedülálló angol márka, a természetesség és tudatosság jegyében. A Close közel két évtizede a kötődő nevelés elismert európai képviselője, hordozóeszközei és újrahasználható gyermekgondozási termékei 2004. óta szolgálják a családok kényelmét és biztonságát.

De mi is áll a Close mögött? Először is, az alapítók maguk is tapasztalt anyák. A márka fókuszában mindig a szülők törekvései állnak, akik a lehető legjobb környezetet szeretnék megteremteni gyermekeik számára a világban, a mindennapos nehézségek mellett, lehetőleg pénztárcabarát módon. Ez a szemlélet ihleti a Close fenntartható termékeit, melyeket úgy terveztek, hogy sokáig hasznukat vegyék és amik mindemellett átlátható módon készülnek, azért, hogy a szülők felelősen hozhassák meg a legjobb döntést a család számára.


Fenntartható - 2020. óta a Close még nagyobbat újított a termékei összetételén, a plasztiklábnyom csökkentéséért. Tudtad, hogy a Pop-In "veszélyeztetett fajok" kollekció RPET anyagból készül? A Reciklált PET egy olyan poliészter anyag, ami száz százalékban újrahasznosított PET palackokból készül. A PET újrahasznosítása csökkenti az alapanyagok iránti igényt, a nyersolaj-felhasználást, az üvegház-hatást és jelentős mennyiségű energiamegtakarítást is eredményez. Minden Pop-In pelenkával 2,5 darab eldobott műanyagpalacktól szabadítod meg a Földet. A Pop-In úszóruha anyagához 6 palackot, a játszó- és piknik szőnyeghez pedig 12 darabot használnak fel. Egy teljes Pop-In mosható pelenkaszett 50 darab hulladékba dobott palackból alakul át! Ezzel már Te is teszel a bolygónkért!


Etikus munkafolyamatok és gyártás - a Close számára a gyártási folyamat szereplői ugyanolyan kiemelt fontosságúak, mint a vásárlók. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a márka hiteles legyen és hű maradjon az általa képviselt értékekhez. Fontos, hogy az etikusság elve az ellátási lánc minden szintjén jelen legyen.

Minden partnerével szoros kapcsolatot ápol, ami nem csak azt jelenti, hogy hosszú ideje áll fenn az együttműködés, hanem építő jellegű is: a Close mindig nyitott a beszállítók észrevételeire és ötleteire, ez segíti abban, hogy egyre tökéletesebb termékpalettával álljon a vásárlói elé. 

A gyártási folyamatok szereplőit a tudás és minőség alapján választotta ki, nem az olcsóság motiválta. Rendszeres gyárlátogatások során győződik meg arról, hogy a lehető legjobb helyen, a Close márka nevéhez méltó módon és minőségben történjen a gyártás.


Jótékony tevékenység - babahordozókat és egyéb, újrahasznosítható gyermekgondozási termékeket rendszeresen adományoz a Close non-profit szervezetek számára. Ezek a szervezetek rászoruló családok számára juttatják el az eszközöket és cikkeket, oda, ahol financiális vagy egyéb okokból talán a legnagyobb szükség van rájuk. 

  • A veszélyeztetett fajok kollekcióval csatlakozott a "1% FOR THE PLANET" nevű mozgalomhoz, így vásárlásoddal közvetett módon Te is a fenntarthatóságot támogatod.

  • Termékeivel támogatja az Egyesült Királyságban koraszülötteket ellátó intézményeket.

  • Pelenkákkal, előkékkel és higiéniai termékekkel támogat afrikai szervezeteket, melyek fenntartható közösségeket és mélyszegénységben élő embereket segítenek. Így jutottak el a Close termékei Rwandába is.

A gyártás során megmaradó anyagból nem hulladék lesz, hanem újrahasznosítva, mosható női betétként jut el Malawiba, ahol egy-egy női higiéniai termék akár azt is jelenti, hogy a tulajdonosa azokon a napokon is elmegy iskolába, amikor különben nem tudná azt megtenni.


Környezettudatos anyagok - 2020. óta a Close termékei között köszönthetjük az RPET és biolaminált alapanyagból készülő kollekciókat, a fenntarthatóság elve így már a gyártás során érvényesül. A biolaminált anyagok kukoricából készülnek, így jött létre a Blue Puffin Lunda kollekcióAnyaga a kukoricakeményítő, ami nem csak a gyártás során keletkező károsanyag kibocsátást csökkenti a felére, de egy hold kukoricaföld 8 tonna üvegházhatású gázt tud kivonni a légkörből - ez nagyjából egy család autójának az éves kibocsátását jelenti.

biopamut ellenőrzött gazdaságokból származik, ahol nem használnak műtrágyát és gyomirtószereket, a gyapot termesztéséhez pedig kevesebb vízre van szükség. A Caboo + Organic kollekció anyagát 100% tisztaságú biopamut adja.

bambusz nagyon kedvelt anyag, jellemzője, hogy nyáron hűs a tapintása, télen viszont melegít. Emellett természetes módon antibakteriális, gombaölő, hipoallergén és lélegző anyag. A Close bambusz termékeit ajánljuk bőrérzékenység és allergiás bőr esetén, vagy ha szereted a természetes anyagokat és egy jó alternatívát keresel a pamut mellé. A bambusz teljes mértékben fenntartható alapanyag és biológiailag lebomlik, ráadásul önmagában, speciális gondozás nélkül is képes megteremni. A bambuszból készülő anyag nedvszívó képessége háromszor-négyszer nagyobb a pamuténál, a Close pelenkák palettáján kétségkívül ez az abszolút kedvenc alapanyag.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!