Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Baba-Mama Blog
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése
Miért jó a mosható úszópelenka?

Miért jó a mosható úszópelenka?

mamamibolt
mamamibolt
2022.06.07

A nyári meleg beköszöntével kezdetét veszi a strandszezon is, és felmerül a kérdés, hogy milyen pelusban érdemes kisbabával nekiindulni a vízi mulatságoknak.

Számtalan eldobható úszópelenka közül tudtok választani, azonban mindegyikre igaz, hogy csak egyszer használható, minden pancsizáshoz újat kell venni.

A mosható úszópelenkákat bármennyiszer használhatjátok, így költséghatékonyabb és a környezetet is kíméli. Rengeteg féle színben és fazonban kapható, így minden alkatú babára van megfelelő uszipelus.

 

Mit érdemes tudni az úszópelenkákról?

A Pop-in úszópelenkák prémium minőségű, speciális, puha és rugalmas anyagból készülnek, folttaszító réteggel. A külső, folttaszító réteg megóvja a pelenkát, míg a belső polár, nedvszívó réteg biztosítja a kényelmet. Ez a laminált anyag sokkal puhább és rugalmasabb is, mint a neoprén fürdőruhák.

A gumírozott lábrész és derékrész a szennyeződést biztonsággal az úszópelenkában tartja, ugyanakkor a pelenka nem szívja meg magát kívülről vízzel. Nem nehezedik el, mint az eldobható uszipelusok általában, így korlátlan mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a babának.

Vizesen is könnyű a babára feladni és levenni.

Az úszópelenkák belső nélkül is használhatóak (uszodánként eltér, hogy előírják-e vagy sem), de a felhőtlen csobbanásélményhez javasoljuk az úszópelenka betét használatát.

Az anyag UPF 50+ védelemet biztosít, hogy megvédje a baba bőrét.

A Vimse uszipelusai többféle fazonban is kaphatóak, van bugyi fazon és méretállítós bugyi fazon, de találunk magas derekú úszópelenkákat is, amik extra biztonságot és szivárgásmentességet nyújtanak egy esetleges baleset során.
A jól megválasztott méretű Vimse uszipelus tökéletesen illeszkedik a babára, ezért optimális mozgásszabadságot tud biztosítani. Oldalt két patenttal nyitható, így akárcsak a Pop-in pelusokat, könnyű a babára feladni és vizesen is könnyedén le tudjuk venni. Az úszópelus 2 rétegű: a belső réteg szivárgásmentes, a külső réteg olyan rugalmas anyagból van, mint a felnőttek fürdőruhája.

Extra pelenkabetét a Vimse pelusokba sem szükséges, de igény szerint használható, kényelmesen elfér benne.

Az állíthatós Vimse uszipelust 4 ponton tudod méretre igazítani, ezáltal teljesen a babádra tudod szabni, így nem kell félni, hogy valahol szorít vagy épp enged.

 

Hogyan válassz méretet?

Pop-in mosható úszópelenka

Mérd le a baba combját és derekát, ez fontos ahhoz, hogy a Pop-in különleges vízzáró rendszere megfelelően tudjon működni. Ne ijedj meg, ezeknek az úszópelenkáknak a comb és derékgumírozása kevésbé rugalmas, mint egy átlagos úszóbugyinak.

Méret Comb (cm) Derék (cm) Hossz (cm)
S 19 39 18
M 24 41 20
L 29 44 21
XL 32 47 22
XXL 35 50 26
3XL 37 52 27

Vimse magas derekú úszópelenka

A pelenka két méretben (S és M) érhető el. Az S-es modell 6-8 kg, az M-es pedig 8-10 kg van tervezve.

Vimse bugyi fazon

Javasolt méret testsúly szerint:

  • NB: 4-6 kg
  • S: 6-8 kg
  • M: 7-10 kg
  • L: 9-12 kg
  • XL: 11-14 kg
  • SL: 13-17 kg

Vimse állítható úszóbugyi

A pelenka két méretben (S/M és L/XL) érhető el:

  • S/M: 6-10 kg
  • L/XL: 10-14 kg

Akár a strandra, vagy nyaralásra készültök, a mostható úszópelenka gazdaságos, környezetbarát, és mindenekelőtt kényelmes és egyszerű megoldás a biztonságos pancsizáshoz. Csak győzz választani a sok cuki minta közül! :)

 

A mérethiba miatti cserék elkerüléséért, kérünk, hogy rendelés előtt mérd le babádat és bizonyosodj meg a helyes méretről!