Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

3 év garancia Manduca babahordozókra

3 év garancia Manduca babahordozókra
mamamibolt
mamamibolt
2021.07.27

Odazártad a csatot valahova és eltört, vagy elengedett a varrás, netán tönkrement a cipzár? Bosszantó, de nem ok arra, hogy nyugdíjba küldd a manducád. Egy magas minőségű terméknél is előfordulhat, így a manducánál is, hogy egy alkatrésze megsérül. Nem probléma. A vásárlás dátumától a vevőnek (végfelhasználónak) 3 év garancia áll rendelkezésére.

3 év manduca garancia, mit is jelent ez?

A manduca magas értéket képviselő termék, a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak felel meg. A gyártó garantálja minden biztonsági rész kifogástalan működését. Ha a biztonságról van szó, a manduca nem ismer tréfát. Amennyiben 3 éven belül a manduca biztonságot garantáló részei (csatok és varrások) tönkremennek, garancia van rájuk kivétel nélkül.

A nem közvetlenül a biztonságot befolyásoló elemekre, mint a cipzárakra, patentokra is érvényes a garancia.

A hibától függően kicseréljük az alkatrészeket, vagy küldünk pótalkatrészt, vagy cseréljük a teljes hordozót, ha szükséges. Ehhez szükséges a blokk vagy számla a hordozóról, másolatban vagy bescannelve a garancia érvényesítése végett. 

Teljes garanciát nyújt a gyártó a következő alkatrészekre:

  • Csatok
  • Cipzárak
  • Patentok
  • Varrások
  • Tépőzárak
  • Gumipántok

Normál használati nyomok az anyagon nem jelentenek garanciális esetet.

Normál, illetve szokványos használat nyomai nem esnek a garanciális eset fogalma alá.

A manduca külső anyaga és a bélése természetes anyagokból vannak, biopamutból és kenderből. Mint egy farmernadrág esetében is, ezek hosszabb használat vagy gyakori mosás után fakulhatnak. Az anyag lassú fakulása nem hiányosság vagy hiba, ezért nem érvényes rá garancia.

Az anyagon észrevehető kopási jelenség több éves használat után szintén nem esik a garanciális esetek alá.

Kivétel: a szokatlanul gyors színváltozást vagy anyagváltozást természetesen jelezd a gyártó/forgalmazó felé. A manduca vevőszolgálata igyekszik minden esetben megoldást találni a problémára.

Nem érvényes a garancia a következő esetekben:

  • A Manduca szakszerűtlen kezelése esetén.
  • Egyértelmű szándékos vagy szakszerűtlen kezelés esetén a gyártó fenntartja magának a jogot a hordozó vagy alkatrésze cseréjének megtagadására.
  • Utólag színezett, fehérített vagy átalakított manducára nem vonatkozik garancia.

A csatokat mindig kicseréljük - kivétel nélkül. Garantáljuk.

Akkor is, ha épp a kutya rágta szét. A csat törésének esetén a manduca számára fontos, hogy megismerje az eset körülményeit, mert ha külső behatás nélkül sérül meg a csat, akkor a gyártó szeretne róla tudni azért, hogy az esetleges anyaghibát kiszűrhesse.

Elmondhatjuk, hogy a legjobb minőségű Duraflex csatokkal nem volt még minőségi probléma. Egy csatos hordozónál ez a legfontosabb!

Vevőszolgálat – Találunk megoldást!

A manduca munkatársai minden esetben segítenek, akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy garanciális eset-e a tied.  Az őszinte visszajelzés mindennél fontosabb. Minden esetet egyedi esetként vizsgál meg a gyártó.

Magyarországi forgalmazó:

Grinko Kft.
E-Mail: grinkokft@gmail.com
Telefon: +36-30/562-5553