Ingyenes szállítás már 15 000 forinttól.

Mamami Podcast

Nevelés, játék
Szülés
Várandósság
Szűrés törlése

#5 A Mamami podcast adásában a gyermekrajzokról beszélgettünk. Izgalmas és sajátos önkifejezési mód, ami szavak nélkül megmutatja, hogy mi az, ami éppen foglalkoztatja gyermekeinket és milyen érzésvilág van bennük az adott rajz születése idején. Deliága Éva tanácsadó szakpszichológus, aki gyermekekkel való munkája közben, a legtöbb alkalommal, a gyermekrajzokat is segítségül hívja, vállalta felkérésünket és együtt beszélgethettünk a gyermekrajzok világáról.


 

#4 Anyastaféta adásunk vendége, Huzella Júlia színművésznő, aki korábban játszott a Katona József Színházban, a Győri Nemzeti Színházban, és több független társulatban. Jelenleg, több darab mellett, az Anya-e vagy?! nagy sikerű előadásban láthatjuk. Két kislány édesanyja. Öröm és hála, hogy elvállalta felkérésünket és anyasága mentén, beszélgettünk érzésekről, gondolatokról, mindennapokról.


 

#3 Vass Gabriella független bába volt a Bábastaféta podcast első vendége, akivel egy igen személyes hangvételű beszélgetésben tértünk ki arra, mitől lesz valaki jó bába, és milyen érzés volt a saját lányának a szülését kísérni. Ha tetszik a beszélgetés, iratkozzatok fel csatornánkra, illetve hálásak leszünk, ha adásunkat eljuttatjátok a téma iránt érdeklődő ismerőseiteknek is.


 

#2 Anyák napja alkalmából egy rendhagyó Anyastaféta podcasttel jelentkezünk. Ezúttal nem egy anyuka, hanem egy apuka nézőpontjából beszélgettünk az Anyastaféta kérdései mentén. Hálásak vagyunk, mert Szél Dávid pszichológus, az Apapara oldal bloggere, a Túl a parán, az Apapara és a Tabuk és dilemmák könyv szerzője elfogadta felkérésünket és együtt gondolkodhattunk a gyermeknevelés ágas-bogas kérdéseiről. 


 

#1 Az Anyastaféta podcast első vendége, Németh Juci énekes és riporter, aki beengedte a mamami.hu stábját az anyai életterébe, így alaposan átbeszéltük anyává válásának történetét, édesanyaként való kapcsolódását a természethez és a világhoz és beavatott minket a gyermekneveléssel kapcsolatos gondolataiba is.