Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés

Pelenkabelsők

A pelenkák nedvszívó rétege, lehet pamut, bambusz, kender, mikroszál. A pelenka nedvszívása fontos, kérd tanácsadónk segítségét ha bizonytalan vagy, melyik lenne nektek a legmegfelelőbb.

Pelenkabelsők

A pelenkák belső rétege, a nedvszívó réteg, többnyire formázott, azaz patentokkal vagy tépőzárral rögzíthető pelus de van megkötős verzió is. Erre kerül a pelenkakülső. Lehet pamut, bambusz, kender, mikroszál. A pelenka nedvszívása fontos, kérd tanácsadónk segítségét ha bizonytalan vagy, melyik lenne nektek a legmegfelelőbb.

Pelenkanadrág, nadrágpelenka, pelenkabelső - ezek mind mind olyan elnevezések, amik ugyanarra a pelenkatípusra vonatkoznak. A lényeg csupán annyi hogy mosható, kellemes puha és nedvszívó textilből készül, és valamilyen módon formázott.

Tulajdonképpen pelenkabelső még a prefold, muszlin és a pelenkabetét is, de ezeket az egyszerűség kedvéért külön kategóriába tettük.

Az önmagában is rögzíthető pelenkákra minden pelenkakülső jó lehet, a legtöbb márka variálható egymással, de tanácsadóink ebben is szívesen segtenek.