Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés

Baba

Ha baba érkezik a családba, minden szülő a lehető legjobbat szeretné venni a kisbabájának. Számos kelengye lista, ajánlás létezik az interneten, ami felsorolja mi minden szükséges a születendő baba számára.

Mi itt a Mamamiboltban saját tapasztalataink alapján úgy éreztük, rengeteg felesleges dolgot tartalmaznak ezek a listák, amik nemhogy segítenék, de akadályozzák a babák természetes fejlődését és a kötődés kialakulását. Ezért a mamaminál csak azokat a babadolgokat fogod megtalálni, amit a tapasztalataink alapján jónak gondolunk, és nem azokat, amiket a gyártók ajánlanak.

Baba felszerelések, babakelengye

Babafürdetés, Evés-ivás, babaruházat, babaápolás, babaszoba, babacipők, autósülés védők, báránybőrök, kifogók, tetra pelenkák, babatakarók, hinták és játszószőnyegek

Főbb márkáink: Popolini, Liliputi, Pop-in, Xkko (Kikko), Fellhof, Klippan takarók, Adamo hinták, Sophie, Motherlove, Naturamia, Disana, Bambu, Grimms

A mamamibolt a mamami fórumból alakult üzlet és webshop, és magunk édesanyák alakítottuk a kínálatot, elsősorban olyan babakelengye, babahordozási eszközök, játékok, pelenkák terén, amit nem, vagy csak nagyon szétszórtan, nehezen találtunk meg a bababoltok kínálatában.

A mamami egy természetközeli hozzáállású anya-apa fórum, ahol több, mint két millió poszt született a családokat érintő témákban. Ma is nagy olvasottsága annak köszönhető, hogy korát megelőzve beszélt és beszél azokról a környezetvédelmi, családot érintő, gyereknevelési témákról, amikről még ma is csak elszórtan találunk információkat.

Ezeket a tapasztaltokat összegyűjtve alakítjuk ma is a mamamibolt választékát. A legbüszkébbek a mosható pelenka kategóriánkra és a babahordozás témára vagyunk, de élen járunk a biopamut és gyapjú, gyapjú-selyem babaruházatra is, mely Európában készül. Popolini, Iobio, Disana, Manymonths márkáink velünk vannak a kezdetektől.

A babaápolási termékekben is kizárólag olyan krémek, olajok, babafürdetők találhatók a mamaminál, amelyek a lehető legtermészetesebb összetételűek.