Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés

Babaruházat

Mi jellemzi a Mamamiboltban kapható babaruházati cikkeket? Minőségi anyagok, tartós viselésre tervezett modellek, fenntartható termelésből. Mind fontos számunkra, mert hiszünk abban, hogy a babák ruházata épp olyan fontos, hogy jó minőségű, és tartós legyen, mint a felnőtteké. A bio, öko alapanyagok nem csak nekünk fontosak, akik hordjuk ezeket a termékeket, hanem a készítőknek, termelőknek is. A márkáink, amelyeket forgalmazunk, és amiben mi magunk is hiszünk egytől egyig kis családi vállalkozások, akiknek fontos az, hogy az általuk előállított termék tényleg magas minőségű legyen, illetve még meg tudják őrízni a személyesség varázsát is.

Melyek azok a cégek, akik babaruházati termékeit szívesen tartjuk, és saját tapasztalatok alapján is szívből ajánljuk őket?

DISANA - Németországban gyártott, és onnan is érkező natúr vonalat képviselő minőségi babatextilek. Kínálatukban a leggingsektől kezdve, a kesztyűn, sálon át a mosható pelenka külsőig és babatakaróig sokminen található. Filozófiájuk középpontjában a természetes alapanyagok állnak. Több, mint 30 éve működő kisvállalkozás, ahol fontos, hogy a gyártás során a régi hagyományos technikákat ötvözzék az újdonságokkal. Lichtenstein mellett, egy kis közösségben készítik a szebbnél szebb termékeiket, melyek csomagolásánál mindig törekszenek az esztétikumra, és ahol tudnak, ott a környezetbarát kivitelezésre. A Disana termékek több, mint 50 országben elérhetőek.

HOPPEDIZ - Egy édesanya elképzelései alapján, a saját, és anyatársai kívánságait összegyűjtve indult útjára ez a német cég. A babahordozó eszközök mellett különös figyelmet fordítanak a babaruházati termékekre is, legyen szó a hordozós takarókról, vagy épp a lábszárvédőkről. A termékek gyártása Indiában történik társadalmi igazságosság jegyében, gyermekmunka nélkül,  festésükhöz a legkorszerűbb, nehézfémmentes festéket használják. Termékeiket szinte az egész világon forgalmazzák. Kiváló minőség, megbízhatóság és precizitás - néhány szóval így tudjuk jellemezni ezt a gyártót - mi ezért szeretjük ezeket a termékeket.

IMSEVIMSE - Egy olyan svéd gyártó, aki a fenntartható fogyasztást tűzte ki céljául - miért is ne legyen valami többször felhasználható, ha ezt meg tudjuk tenni? Nyálkendői, úszópelenkái, és női higiéniai termékei mind ezt a célt szeretnék szolgálni. A cég létrejötte is egy kézenfekvő, és ugyanakkor szükséges ötletből született meg; az alapító gyermeke ekcémás fenekére keresett alternatívát, és így született meg az ImseVimse mosható pelenka márkája. Ezek után már szinte egyértelműen következtek a termékek, legyen szó úszópelenkáról, vagy mosható női betétről. 1988-óta a Gotland melletti Visby-ben található a bázisuk. Termékeiket szerte a világon értékesítik, odafigyelve arra, hogy a csomagolásukban egyre jobban törekedjenek a környezettudatosságra. A mintáik egyszerre hordozzák magukban a letisztultságot, a finomságot, és mindazt, ami miatt csak ránéz az ember, és beleszeret ezekbe a termékekbe. Egy igazán kedves, vidám csapat az ImseVimse, csodaszép babacuccokkal.

LILIPUTI - Szenvedélyes magyar forgalmazók, akik szívügyüknek tekintik a babahordozást, a kötődő nevelést, és a minőségi alapanyagokból Európában előállított babaruházati termékeket. Küldetésüknek tartják, hogy környezetbarát alapanyagokból, helyi, kézműves gyártási technológiára alapozva magas minőségű termékeket állítsanak elő. Céljaik között szerepel a fenntarthatóbb jövő gyermekeik számára. Babacipőik kényelmesek, puhák, mókásak, és minden esetben viselőjük érdekeit tartják szem előtt.

MANY MONTHS - A skandináv környezet ihlette termékek - melyeket a felhasználó családokkal karöltve fejlesztettek ki, nagy kedvenceink nekünk is. A tervezés náluk egy olyan folyamat, ami lehet, az otthoni konyhaasztal mellől indul, majd számos szakemberrel, és felhasználókkal karöltve születik meg a tervezőasztalon. A termékek Kínában készülnek ellenőrzött, és kontrollált körülmények között. Fő céljuk az etikus textilgyártás, melynek minden körülményét maximálisan és körültekintően megteremtik. A textilek elenőrzöttek, tanusítvánnyal rendelkeznek, és laboratóriumi vizsgálatok során garantálják, hogy ne kerüljön káros festékanyag a termékekbe. Elsődleges szempont a fenntarthatóság.

POP-IN  CLOSE PARENT - Ez is egy olyan márka, ami édesanyák fejéből pattant ki; jókor találkoztak, és tudtak együtt gondolkodni. Ez a történet egészen 2004-re datálható. Azóta töretlen lendülettel hódolnak szenvedélyünknek - minél több babapopsin mosható pelenkát látni. A babaruházati elképzeléseiket 2011-től valósítják meg, ekkor kezdődött a praktikus, és szép előkék, ülésvédők gyártása. Filozófiájuk szerint olyan tartós dolgokat készítenek, amelyek nem csak egy gyermeket szolgálnak ki, és a praktikum mellett tartják a lépést a vásárlói igények folyamatos kiszolgálásával is. Számos nemzetközi díjjal rendelkeznek. Bizonyos minták eladásainak 1%-ából a WWF-el karöltve kihalófélben lévő állatok fennmaradását támogatják, tesznek az erdőírtás problémája ellen, vagy épp az óceánban úszkáló műanyagok ellen veszik fel a harcot. Azt vallják, hogy együtt tudunk tenni ezekért a dolgokért. És ezt mi is így gondoljuk - együtt sikerülhet.

POPOLINI - Második generációs osztrák vállalkozás. Központjuk Bécsben helyezkedik el, és fő profiljuk a textilpelenka gyártása mellet a minőségi biopamut babaruházat előállítása, babatextilek, lakás kiegészítők forgalmazása. Termékeiket saját európai üzemekben állítják elő, biztosítva a legrövidebb utat a vásárló és az előállító gyár között. Többek között Magyarországon, Tiszalökön is üzemeltetnek egy varrodát, ahol tiszességes körülmények között folyik a munkavégzés. Termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi leírásoknak, OEKO-TEX® és GOTS tanusítványokkal rendelkeznek. A folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően a termékek nagy része már papírcsomagolásban érkezik a vásárlóikhoz. A minőséget és a fenntarthatóságok egyesítik Európában.

XKKO - 2000-ben alakult kis családi vállalkozás, mely szinte a kezdetektől fogva erős lábakon áll a cseh, és a szlovák piacon. Kezedetben csak textilpelenkáik voltak a kínálatukban, azonban ez folymatosan bővült, s mára már egész széles skálán mozognak a babaruházati termékeik. Mindig nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, és az innovációra.  A termékeik színezéséhez felhasznált festékek káros anyagoktól mentesek. Számos díjjal jutalmazták őket az  évek során. Termékeik számos országban elérhetőek. Folyamatosan fejlődnek, és töretlen elszántsággal haladnak előre a maguknak kijelölt úton.