Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
1 560 Ft - 13 991 Ft
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Márka
Termék státusza

Babasapkák, űrhajós sapkák

54termék130
54termék130

Nyáron valahogy nem kérdés, hogy védeni szükséges a babák fejét. Ilyenkor kerülnek fel a cuki napvédő sapkák, a strandon az UV védelemmel ellátott fejfedők. Ez a védelem télen is ugyanolyan fontos, sőt talán ilyenkor a legfontosabb, hogy megtaláljuk a megfelelő babasapkát, mivel a babák eleinte a fejbőrükön keresztül izzadnak, és ezért fontos, hogy olyan lélegző anyagból készült sapkát adjunk rájuk, ami biztosítja a megfelelő védelmet, de emellett engedi is szellőzni a bőrt.

Jogos a kérdés, hogy milyen a jó babasapka?

Nagyon fontos az alapanyaga, mert szellőznie kell. Jó választás a Many Months űrhajós sapka, ami mellesleg a homlokot, és a fület-nyakat is védi a hidegtől. Anyagát tekintve ezek az űrhajós sapkák merinói gyapjúból készültek, rendelkeznek tehát a gyapjú összes pozitív tulajdonságával ( nyáron hűt, télen fűt), nem kell sokat mosni őket az öntisztuló mechanizmusuknak köszönhetően, és egész sokáig használható egy-egy méret a profi szabásnak/varrásnak köszönhetően.

Jó alternatíva a Disana nemezelt gyapjú sapka is, mely belül puha béléssel van ellátva. Áll alatt kötősek, színei kellemesek, melegek és puhák ezek a sapik.

Kisebb babáknak szintén a Disanától ajánljuk a merinói gyapjú kötött sapkát, mely jól illeszkedik a babák fejére, és szintén áll alatt megkötős.

Hasonló szabásúk a Popolini biopmaut sapkái is, melyek ideális sapkák újszülötteknek, vékonyak, de mégis védenek. Különlegessége, hogy kapható selyem-gyapjú verzióban is, melyet előszeretettel ajánlunk koraszülött babáknak, vagy olyan újszülötteknek, akiknek érzékenyebb a bőrük. A selyem jótékony hatással lesz ezekre a fejecskékre.

Nyárra, strandoláshoz pedig a Pop-in napvédő sapkáit keresik a leggyakrabban. Ezek a sapik UPF 50+ napvédelemmel vannak ellátva, nincs piros nyakacska, napégés!