Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
2 989 Ft - 21 870 Ft
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Márka
Termék státusza

Nadrág, leggings

63termék130
63termék130

Egy nadrág legyen kényelmes, srapabíró, könnyen felvehető. Ha mosható pelenkát visel a babánk, akkor férjen alá a kicsit nagyobb csomag.

A Disana, a Popolini és a MaM nadrágai mind ilyenek. Ráadásul még jól is néznek ki.

A Disana kötött nadrágai önállóan is megállják a helyüket, de télen egy overál alatt is jó szolgálatot tesznek. Méretezésük miatt sokáig hordhatóak, a száruk visszahajtható.

A Disana gyapjú nadrágai pedig azok, amikben bőven ott van a cukiság faktor, és amellett, hogy kényelmesek, ezeknek a nadrágoknak is visszahajtható a passzé része. Biogazdaságból származó biogyapjúból készültek. Melegen tartják a lábacskákat, és a derekat is, kényelmes mozgást biztosítanak.

A Popolini márkából többféle fazonú és anyagú nadrágok érhetőek el a kínálatban. A selyem-gyapjú aláöltözettől kezdve a biopmaut leggingsen át, ennél a gyártónál is megtalálhatóak a kötött biogyapjú nadrágok. Rendelkeznek a gyapjú remek tulajdonságaival, épp ezért nem kell őket gyakran tisztítani.

A Popolini kínál nadrágokat az EC-s babáknak is, megkönnyítve ezáltal a pelenkacserét. 

A Many Months nadrágok pedig a puha és finom anyagukkal, szép színeikkel méltán foglalják el a dobogós helyezést.

Longies, vagy leggings, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző fazont. Ami azonban biztos, hogy ezek a MaM nadrágok akár pelenka fölé, akár hűvösebb időben, de mindig megállják a helyüket.