Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
7 990 Ft - 73 990 Ft
Minta
Márka
Termék státusza

Csatos hordozók

A csatos hordozó egy modern, minden anatómiai, ergonómiai feltételnek megfelelő babahordozó eszköz, a baba kenguru modern, fejleszett utódja. Hordozóinknál a biztonság az első, a kényelem, a jól használhatóság, az anyagminőség és anatómiai megfelelőség alapfeltétel nálunk. Mivel a hordozó (kenguru) egy biztonsági eszköz, így nagyon fontos az eredeti, megbízható választás!


72termék130
72termék130

SSC, vagy csatos (formázott) hordozók

Csatos hordozó, kenguru vagy egyszerűen formázott hordozónak is mondják ezeket a hordozóeszközöket, de tulajdonképpen itt egy modern, minden anatómiai, ergonómiai feltételnek megfelelő kengururól van szó, azaz egy hátrész (body), vállpántok, csatokkal és hevederekkel (néhol még cipzárral) állítható méretre.

Egyszerűsége miatt nagyon népszerű babahordozó eszköz, a legújabbak már akár újszülött kortól megfelelőek a kisbabának. Felvétele akár egy profi hátizsáké, könnyen megtanulható, biztonságos és az apák is gyakran ezt választják szívesebben.

A csatos hordozóknál is a minőség és megbízhatóság nagyon fontos, hiszen egy biztonsági eszközről beszélünk.

A kisbabák és szüleik számára a testközelség alapvető fontosságú, amiben a babahordozás óriási segítség tud lenni. Nem csak praktikus szempontokból de lélekben is.

Harminc éve tudjuk, hogy a testkontaktus, különösen az érintkezésnek tartós formája, az anya-gyermeke testközelsége a baba olyan fontos szükséglete, mint a légvétel. A ringatás, ölelés, bőr-érintés által a babát érő hatások fejlesztik az idegrendszert, az agysejtek kapcsolatainak száma megnő, az érzelmi életért felelős agyterületek fejlődése gyorsabb. A kapcsolat és kötődés idegrendszeri alapjait és az immunrendszer egészséges működését éppúgy elősegíti,mint a gyermek biztonságérzetének, stressztűrésének kifejlődését. Jó karban lenni… ez a kifejezés konkrétan is igaz, az anyaöl az ősbizalom forrása, testi-lelki-kapcsolati életünk gyökérzete. - Prof. dr. Bagdy Emőke a Babák testközelben könyvről

Legfőbb márkáink: Manduca, Tula, Liliputi csatos hordozók, kenguruk