Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés

Pelenkakülsők

Pelenkakülsők

Vízhatlan pelenkaréteg, ami nedvszívó puha textil pelenka felé kerül, megakadályozva a kiszivárgást.

Ha mosható pelenkát használtok, erre biztosan szükség lesz!

Ma már nagyon távol vagyunk a pelenkabugyitól, gyönyörű mintás, minőségi anyagokból készült, tépőzárral vagy patenttal záródó, formázott kis pelenkákról beszélhetünk.

A mai vízhatlan pelenkakülsők anyaga jól szellőzik, egy vékony laminálásnak köszönhetően átlélegezhetünk rajta, így a babapopsi is jobban levegőzik a pelenkában. Ez biztosítja azt, hogy az eldobható pelenkában tapasztalható magasabb hőmérséklet a moshatóknál nincs jelen. (Ez fontos a fiú babáknál különösen, mert a heréknek hűvös kell, a tanulmányok alapján a nemzőképességre hatással lehet a több évig fennálló kb 1-2 fokkal magasabb hőmérséklet)

A pelenkakülső lehet méretes, azaz a baba méretéhez igazodó (újszülött, S, M, L, XL) és lehet egyméretes is (onesize) ahol patentok segítségével állítható egyre nagyobb méretre.

Elmondható a pelenkakülsők tekintetében is, hogy újszülöttek esetében a onesize pelenkakülsők többnyire még nagyok és érdemes a születés után közvetlenül az újszülött vagy P méretet választani!

 

Ebbe a vízhatlan külsőbe tesszük a nedvszívó réteget, ez lehet tetra, muszlin, prefold, formázott betét vagy nadrágpelenka is.

A jó pelenkakülső fontos, ez kímél meg minket az ázásoktól, így kiemelkedő szerepe van annak, hogy jó minőségű legyen. A mamamibolt választéka tesztelt, éveken át válogatott kínálat, megbízható így nyugodtan választhatod bármelyiket.