Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
4 589 Ft - 89 991 Ft
Méretezés
Rögzítési mód
Fő anyag
Minta
Márka
Termék státusza

Pelenkaszettek, próbacsomagok

38termék130
38termék130

A pelenkaszettek megkönnyítik a mosható pelenka vásárlást, előre előkészített csomagok használatkészen segítik a szülőket abban, hogy ne kelljen külön összeválogatni a szükséges pelenkákat és kiegészítőket az induláshoz.

Vannak kisebb és komplett szettek is. A kisebb szettek a mosipelus kipróbálását célozzák, míg a teljes szettek a komplett pelenkázási időszakra megoldást nyújtanak, tehát egyszer megveszi őket a szülő és többet nem szükséges ezzel foglalkoznia.

A próba pelenkacsomagok segítségével kipróbálható egy-egy mosható pelenka típus, így utána abból lehet készletet kialakítani, ami a legjobban bevált a babának és a szülőknek. A mamami 15 éves tapasztalata a mosható pelenkázás terén szülte a csomagokat, az összeállításokat, és részben a vevői igények is szabták személyre, családra a pelenkaszettek összeállítását.

Magyarország legnagyobb textilpelenka választéka, valamint tanácsadás áll vevőink rendelkezésére. Havonta ingyenes előadást tartunk a modern textilpelenkák használatáról, és cikkeink a témában szintén segítik az eligazodást a pelenkák terén.