Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Pop-in pelenkaszett - Bright
Pop-in pelenkaszett - Bright
88 990 Ft 
69 900 Ft
21

Pop-in pelenkaszett - Bright

Pop-in pelenkaszett - Bright
Pop-in pelenkaszett - Bright
Pop-in pelenkaszett - Bright
Ismerd meg a gyártót!
A Pop-in végigkísér a pelenkázós korszakon egészen újszülött kortól szobatisztaságig.

A Pop-in pelenkái környezettudatosan, újrahasznosított RPET anyagból készülnek.

A Pop-in mosható pelenkarendszer gazdaságos 10-es szettje, V2 kivitelben, 2020-tól megújult színekben, és az eddiginél is környezettudatosabb anyaghasználattal. 

Várható kiszállítás
2024.06.25
Raktáron
88 990 Ft 
69 900 Ft
Kedvezmény 21
Megtakarítás 19 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 670 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Sok vásárlónk keres meg minket azzal a , hogy a mosható pelenkák anyaga mennyire fenntartható, hogy milyen anyagokat használnak ezek elkészítéséhez.


A Pop-In eddig is élen járt a környezetbarát anyaghasználatban és a gyártási folyamat optimalizálásában, a legújabb Pop-in pelenkaszett viszont minden bizonnyal a legfenntarthatóbb pelenkák sorát gyarapítja majd.


Hogy miért? 


2020-tól minden egyes pelenka 2.5 db PET palack újrahasznosítása által kerül majd a készletedbe! Így a Földünk nemcsak a pelenkahulladéktól szabadul meg, de elkezdhetjük felszámolni azokat az évszázadok alatt sem lebomló szeméthalmokat, amelyekkel az elmúlt évtizedek során terheltük a bolygót. 


Örömteli nappalok és nyugodt, száraz éjszakák a Pop-in legújabb generációjú pelenkáiban! A Pop-in pelenka születéstől a szobatisztaságig kitart-3,5 kg-tól egészen 16 kg-ig-az igazán okos méretállítási lehetőségeknek hála. 


A Pop-in 10-es pelenkaszett tartalmaz:


10 db Pop-in egyméretű pelenkát (azaz a külső nedvességzáró részt és a belső bambusz betéteket),


3 éjszakai turbó nedvszívó betétet (bambusz),


1db pelenkazsákot teljesen megújult kivitelben, kétzsebes változatban


1db tekercs papírbetétet (80db)


 


Miért ez a legjobb választás nektek? 


- továbbfejlesztett vízálló és légáteresztő külsővel rendelkezik


- a pelenka belsejében egy plusz réteg található, amely által még több nedvességet képes magában tartani


- a tökéletesebb combgumírozásnak köszönhetően a pelenka még jobban illeszkedik a baba combjaihoz


- az egyszerűen kipatentolható piskótabetét nagy nedvszívást és gyors száradást biztosít


- a kipatentolható belső betét mellett a pelenkacsere és a száradás is könnyebb, gyorsabb


- a puha tépőzáras szegélyek nem irritálják a baba bőrét


a pelenkakülső belső részén található egy szárazon tartó felület - az átázás megakadályozása érdekében, az extra nedvességet magába szívja és bent is tartja.


A bambusz betét előnye: antibakteriális, antifungális, hipoalllergén, légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, mindemellett óriási a vízmegkötő képessége is. Természetes szerkezeténél fogva nyáron inkább hűvös, télen pedig meleg érzést 1biztosít a babapopsinak.


Ez a pelenkaszett tökéletes akkor is, ha most barátkozol a mosható pelenkákkal, és szeretnél egy egyszerűen használható, gazdaságos csomagot vásárolni babád számára. Észrevétlenül fog benneteket átvezetni az eldobható termékek használatából a mosható pelenkák világába - ahogy elkezded használni az első Pop-In szetted, rögtön látni fogod, miért. Végtelenül szimpla a kialakítás, gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint az eldobható társai. Éjszakára elképesztő nedvszívású plusz boostert is fejlesztettek hozzá, ez verhetetlenné teszi, ha hosszú időt kell bírnia babád popsiján. A bababőr igen érzékeny a külső hatásokra, így a Pop-In pelenkáiban kizárólag extrém jó minőségű, természetes anyagot tettek a fejlesztői, hogy elkerülhessétek a pirosodást vagy az irritációt. 
A szemet gyönyörködtető színkombinációk pedig nekünk, szülőknek is nagy örömet okoznak. A gyártó figyel arra is, hogy a pelenkabelső passzoljon a külsőhöz. (A pelenkák színtartásának képességét rengeteg faktor befolyásolhatja, ezért arra kérünk - biztos, ami biztos - a sötét színeket a nagyon világos pelenkáktól elkülönítve mosd. Ha mégis fakulást, elszíneződést tapasztalsz, jó ha tudod, ez funkcionalitásában nem fogja károsítani a pelenkát.) 

Fogjatok bele ma - ha pedig esetleg segítséget szeretnétek kérni, itt vagyunk, keressetek minket bátran!


 


English:


Once you Pop-in for the first time you’ll understand just how easy our clever little nappies are to use and care for with one-step nappy changing, just like a disposable. Created for maximum comfort & convenience, the removable soaker & booster pop in or out for variable absorbency & faster drying. The practical aplix fastening and stretchy tabs make change time quick and easy, whilst the double gusset protects against leaky legs. Then at night time our clever booster helps keep baby dry for up to 12 hours!


Our nappies use luxuriously comfortable bamboo terry cloth that is antibacterial, antifungal, hypoallergenic, naturally breathable & 3-4 times more absorbent than cotton and it is ideal for sensitive or allergy prone skin. This is a new gen V2 nappy and is not compatible with previous versions of the Pop-in.


We love colour co-ordinating our pop-in soakers and boosters with their outer shells, but please be aware that many factors can affect the colours of the inserts once in use, including detergents and of course the content of the nappies, variable as they are. We therefore cannot guarantee that the colours will retain their integrity and in some circumstances may become stained or lose their colour. Please be assured that this does not affect the functionality of the product in any way so we cannot indemnify against this and it is not covered by the warranty. Please wash dark colours separately.


*Birth to potty nappy grows with baby 7 lbs or 3.18 kg - 35lbs or 16kg


*Sizeless– adjust using poppers on front so one size fits most


*Soft elasticated waistline and easy aplix fastening for quick one step changes


*Double leg gusset to protect against leaks at any size or age


*Removable soaker and booster for variable absorbency and faster drying


*Easy to care for, no soaking, simply wash on a 60 degree wash (inner may be occasionally tumble dried if necessary)


*Bamboo is antibacterial, breathable and incredibly absorbent


Soaker: Bamboo (viscose) blend/ Outer shell: 100% polyester PU coated


*Night-time booster: 100% Bamboo Viscose with Fleece Layer 100% Polyester


*Liners: 100% PLA Spunbonded Non-woven fabric


*Tote bag: 100% polyester PU coated

Adatok
Márka
Pop-in
EAN
5060461258957
Cikkszám
347105
Ismerd meg a gyártót!

 

Egyedülálló angol márka, a természetesség és tudatosság jegyében. A Close közel két évtizede a kötődő nevelés elismert európai képviselője, hordozóeszközei és újrahasználható gyermekgondozási termékei 2004. óta szolgálják a családok kényelmét és biztonságát.

De mi is áll a Close mögött? Először is, az alapítók maguk is tapasztalt anyák. A márka fókuszában mindig a szülők törekvései állnak, akik a lehető legjobb környezetet szeretnék megteremteni gyermekeik számára a világban, a mindennapos nehézségek mellett, lehetőleg pénztárcabarát módon. Ez a szemlélet ihleti a Close fenntartható termékeit, melyeket úgy terveztek, hogy sokáig hasznukat vegyék és amik mindemellett átlátható módon készülnek, azért, hogy a szülők felelősen hozhassák meg a legjobb döntést a család számára.


Fenntartható - 2020. óta a Close még nagyobbat újított a termékei összetételén, a plasztiklábnyom csökkentéséért. Tudtad, hogy a Pop-In "veszélyeztetett fajok" kollekció RPET anyagból készül? A Reciklált PET egy olyan poliészter anyag, ami száz százalékban újrahasznosított PET palackokból készül. A PET újrahasznosítása csökkenti az alapanyagok iránti igényt, a nyersolaj-felhasználást, az üvegház-hatást és jelentős mennyiségű energiamegtakarítást is eredményez. Minden Pop-In pelenkával 2,5 darab eldobott műanyagpalacktól szabadítod meg a Földet. A Pop-In úszóruha anyagához 6 palackot, a játszó- és piknik szőnyeghez pedig 12 darabot használnak fel. Egy teljes Pop-In mosható pelenkaszett 50 darab hulladékba dobott palackból alakul át! Ezzel már Te is teszel a bolygónkért!


Etikus munkafolyamatok és gyártás - a Close számára a gyártási folyamat szereplői ugyanolyan kiemelt fontosságúak, mint a vásárlók. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a márka hiteles legyen és hű maradjon az általa képviselt értékekhez. Fontos, hogy az etikusság elve az ellátási lánc minden szintjén jelen legyen.

Minden partnerével szoros kapcsolatot ápol, ami nem csak azt jelenti, hogy hosszú ideje áll fenn az együttműködés, hanem építő jellegű is: a Close mindig nyitott a beszállítók észrevételeire és ötleteire, ez segíti abban, hogy egyre tökéletesebb termékpalettával álljon a vásárlói elé. 

A gyártási folyamatok szereplőit a tudás és minőség alapján választotta ki, nem az olcsóság motiválta. Rendszeres gyárlátogatások során győződik meg arról, hogy a lehető legjobb helyen, a Close márka nevéhez méltó módon és minőségben történjen a gyártás.


Jótékony tevékenység - babahordozókat és egyéb, újrahasznosítható gyermekgondozási termékeket rendszeresen adományoz a Close non-profit szervezetek számára. Ezek a szervezetek rászoruló családok számára juttatják el az eszközöket és cikkeket, oda, ahol financiális vagy egyéb okokból talán a legnagyobb szükség van rájuk. 

  • A veszélyeztetett fajok kollekcióval csatlakozott a "1% FOR THE PLANET" nevű mozgalomhoz, így vásárlásoddal közvetett módon Te is a fenntarthatóságot támogatod.

  • Termékeivel támogatja az Egyesült Királyságban koraszülötteket ellátó intézményeket.

  • Pelenkákkal, előkékkel és higiéniai termékekkel támogat afrikai szervezeteket, melyek fenntartható közösségeket és mélyszegénységben élő embereket segítenek. Így jutottak el a Close termékei Rwandába is.

A gyártás során megmaradó anyagból nem hulladék lesz, hanem újrahasznosítva, mosható női betétként jut el Malawiba, ahol egy-egy női higiéniai termék akár azt is jelenti, hogy a tulajdonosa azokon a napokon is elmegy iskolába, amikor különben nem tudná azt megtenni.


Környezettudatos anyagok - 2020. óta a Close termékei között köszönthetjük az RPET és biolaminált alapanyagból készülő kollekciókat, a fenntarthatóság elve így már a gyártás során érvényesül. A biolaminált anyagok kukoricából készülnek, így jött létre a Blue Puffin Lunda kollekcióAnyaga a kukoricakeményítő, ami nem csak a gyártás során keletkező károsanyag kibocsátást csökkenti a felére, de egy hold kukoricaföld 8 tonna üvegházhatású gázt tud kivonni a légkörből - ez nagyjából egy család autójának az éves kibocsátását jelenti.

biopamut ellenőrzött gazdaságokból származik, ahol nem használnak műtrágyát és gyomirtószereket, a gyapot termesztéséhez pedig kevesebb vízre van szükség. A Caboo + Organic kollekció anyagát 100% tisztaságú biopamut adja.

bambusz nagyon kedvelt anyag, jellemzője, hogy nyáron hűs a tapintása, télen viszont melegít. Emellett természetes módon antibakteriális, gombaölő, hipoallergén és lélegző anyag. A Close bambusz termékeit ajánljuk bőrérzékenység és allergiás bőr esetén, vagy ha szereted a természetes anyagokat és egy jó alternatívát keresel a pamut mellé. A bambusz teljes mértékben fenntartható alapanyag és biológiailag lebomlik, ráadásul önmagában, speciális gondozás nélkül is képes megteremni. A bambuszból készülő anyag nedvszívó képessége háromszor-négyszer nagyobb a pamuténál, a Close pelenkák palettáján kétségkívül ez az abszolút kedvenc alapanyag.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Anna
2024.02.04
Így, 2 pelenkaszettel teljesen átálltunk a mosható pelusokra. Örülök, hogy ezt választottuk.
Előnyök: Nagyon jó nedvszívóképesség, ami még fokozható is. Egyszerű kezelhetőség.
Hátrányok: A comb részén azt vettem észre, hogy picit szorítja a gyermek lábát, nyomot is hagy.
Réka
2024.01.18
Nagyon lelkesen vettem meg, aztán óvakodtam használni, mert az első hetekben olyan ormótlanul nagy volt a kicsin, de két hónapos kora óta főleg ezt a mosható pop-in pelenkát kapja, és csak estére eldobhatót. A kakifogó betéttel megtámogatva sokkal könnyebb kezelni a székletes pelenkát, mint az eldobhatónál, és kevesebb body esik áldozatul, marhaepe szappannal pedig könnyű leszedni a produktum nagyját, a maradékkal pedig szépen elbír a mosógép. Általában napi 4 pelenka elég így. Egy pelus pedig kb 3-4 órát bír. Az éjszakai betétet még nem próbáltam ki. A 10-es csomag koccosan, de elég így, csak időben ki kell mosni, mert idő, amíg megszáradnak teljesen.
Előnyök: könnyen tisztítható
kevesebb szivárgás az eldobhatóhoz képest
takarékos
környezetbarát
Hátrányok: relatíve lassn szárad
Igazolt vásárlás
Zaci
2023.07.29
Remek használni könnyű, egyszerű és praktikus is. Nem csalódtunk benne remek választás volt.
Igazolt vásárlás
Ádám
2023.04.14
Próbáltunk több márkát, de ez vált be. Könnyű használni. A gyerek popija is meghálálja. Míg a műanyag eldobható pelusoktól tiszta kiütés volt, a moshatótól makulátlan!
Erzsi
2022.02.09
Szerintem kezdő mosipelusos anyukáknak (és babáknak) ez a legjobb kezdő készlet.
Nagyon gyorsan meg lehet tanulni, ki lehet ismerni a Pop-int. Könnyű használni, könnyű tisztán tartani.
Egy ilyen szett, ha nem is újszülött kortól (szerintem inkább olyan 4,5-5 kg-tól jók), akár elég is lehet a pelenkás kor végéig (most szólok, úgysem fogod megállni, hogy be vegyél még ).