Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
1 490 Ft - 71 991 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 10 év
Márka
Fejlesztendő terület
Tanítási szemlélet
Termék státusza

Fejlesztő babajáték

A Mamami boltban fontosnak tartjuk, hogy gyermekeinket egyszerű, esztétikailag nem megterhelő, jó minőségű, természetes eredetű alapanyagokból, környezetbarát festékkel készült játékokkal vegyük körül. Ezek az alapelvek mentén igyekszünk kialakítani játékkínálatunkat.


99termék130
99termék130

Vekerdy Tamás egy előadásán hangzott el, hogy a gyermek számára az első öt évben a legfontosabb az, „hogy érzelmi biztonságban érezve magukat örömmel tudjanak játszani és sokat mozogjanak jó levegőn. A játék ne játékos tanulás és fejlesztő játék legyen, hanem szabad játék.”

Gyermekeinket az őket körülvevő világ érdekli és alakítja, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen játékok veszik körül. Vekerdy Tamás véleménye szerint a legjobbak az egyszerű játékok, mint például a fakocka, fahasábok, homok, víz, rongyok, labda. Emellett mivel lételemük az utánzás, szerepjáték és a felnőttek világának megismerése, kész játékok közül a felnőttek mindennapjaiban használatos eszközök is jó választásnak bizonyulhatnak, mint például, kis söprű, kis vödör, kis szék, kiskonyha, főzőkészlet, barkácskészlet.

Mi a Mamami boltban nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fenti gondolatsorból merítkezve alakítsuk ki játékkínálatunkat. Fontos szempont az is, hogy jó minőségű, természetes eredetű alapanyagokból, környezetbarát festékkel készült játékokat hozzunk a nekünk bizalmat szavazó vásárlóinknak.

Ebben a kategóriában is olyan játékok találhatók, melyek közül egy-egy darab nem megterhelő a kisgyermek számára és a képzeletének segítségével pakolgathatja, rakosgathatja, építheti, felfedezheti. Saját gyermekeinkkel való tapasztalat, hogy a toronyépítők, egyensúlyozók, golyóvezetők az első perctől nagy kedvencekké válnak.