Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Csörgődob - Tamburin - sünis
Csörgődob - Tamburin - sünis
1 990 Ft

Csörgődob - Tamburin - sünis

Fából készült állatos csörgődob. Egyszerű a használata, ezért már óvodás korú gyermekeknek is remek választás. Miközben szórakoztat, fejleszti a ritmusérzéket, a belső hallást és a kreativitást. Csilingelő hangjával kellemes és vidám hangulatot varázsol. Kitűnően adja a ritmust, ezért alkalmas óvódai vagy iskolai foglalkozásokra is egyaránt. 

Ajánlott életkor
1 – 8 év
Várható kiszállítás
2024.06.20
Raktáron
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A zene, éneklés, mondókázás nagyon fontos szerepet töltenek be a gyermekek életében. Sok tanulmányban olvashatjuk, hogy a zene nevelő és tanító hatásának meghatározó szerepe lehet a gyermek személyiségfejlődésében, a gyermek mozgáskultúrájának fejlődésében, a szociális és érzelmi kapcsolatok kibontakozásában, szókincsük bővítésében is, ezért nagyon fontos, hogy az igényes, hallgatóbarát zene otthon is figyelmet kapjon. A gyermeket az anya és apa éneke, játékos mozdulataik mind- mind közelebb viszik a zene világához.

Ma már egészen pici kortól sok lehetőség van a zenével való találkozásra, kapcsolódásra. Babáinkkal már otthon mondókázhatunk, ölbéli játékokkal, kacagtatókkal, höcögtetőkkel kapcsolódhatunk. 

Az otthoni játékokhoz játék hangszereket is választhatunk. Ez a fábl készült csörgődob klassz választás a közös zenéléshez.

 

Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Fakopáncs
Fejlesztendő terület
Képzelőerő, Szociális készségek
EAN
6943738937306
Cikkszám
FK8724-D
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!