Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés

Újszülött pelenkák

ÚJSZÜLÖTT MOSHATÓ PELENKA

Gyakran az egyméretes (OneSize) pelusok még nagyok az épp megszületett babákra, koraszülöttekre  pedig végképp, így a tapasztalatok szerint az első hónapokra érdemes kis méretű, azaz újszülött pelenkát használni, és csak utána váltani a méretállítósokra. Egyszerűen jobban illeszkedik, nem emeli ki a popsit, ritkábban ázik és egyszerűen könnyebb is kezelni.
Általában 2-6kg súlyintervallumra van tervezve, gyártótól függően, de természetesen van, aki sokkal tovább is tudja használni, erősen alkatfüggő. Az újszülött pici pelusokon nincsen semmi, ami zavarná a babákat, extra patentok, plusz betétek, semmi. Ezáltal nem csinál nagy csomagot a babapopsin.
Újszülött babáknál remekül használható a hagyományos tetra pelenka néhány megbízható vízhatlan pelenkakülsővel kombinálva. Ha nem szeretnél sokat nézelődni, érdemes az újszülött készletekre kattintani.
Az a tapasztalat, hogy érdemes már születés előtt felkészülni a pelenkázásra, és első napoktól használni a pelust, így ebbe szokunk bele, nem szükséges átállni. A picik még sűrűn de keveset pisilnek-kakilnak, így gyakoribb csere szükséges, de nem kell nagy nedvszívású betét a pelenkába.
A tetra vagy muszlin pelenka népszerű ebben az időszakban.
Újszülött pelenkázása Pop-in pelusba videónk:  YOUTUBE
Iratkozz fel youtube csatornánkra!