Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
2 099 Ft - 14 991 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 4 év
Márka
Fejlesztendő terület
Termék státusza

Rágókák

Tapasztalatunk szerint egy újszülött babának nem sok mindenre van szüksége a családja szeretetén, sok-sok gyengéd érintésen és táplálékon kívül. Mégis van pár dolog, amivel kényelmesebbé tehetjük a napjait.

Egy jól megválasztott alvóka, rágóka fontos lehet a mindennapokban.

A Mamamiboltban nagyon nagy figyelmet szentelünk annak, hogy babáink védelme- és Földünk megóvása érdekében természetes alapanyagokból készült játékokat forgalmazzunk.


81termék130
81termék130

Újszülötteknek ajándék lehet egy természetes alapanyagú rágóka, alvóka, aminek a szülők is örülnek.

A Mamami boltban nagyon nagy figyelmet szentelünk annak, hogy babáink védelme- és Földünk megóvása érdekében természetes alapanyagokból készült játékokat forgalmazzunk.

Nagy szeretettel ajánljuk például az édes kis TINO Hoppa biopamut nyuszikat, melyek természetes alapanyagokból készültek, gyűrögethetők és az alvóka funkció mellett, fogzásnál és nyálzásnál is praktikus kis pajtása lehet babáinknak.

Ha már a fogzásnál tartunk, az első fogacskák általában hat hónapos kortól bújnak elő, viszont a fogzás folyamata már sokkal korábban elindul. Ennek egyik velejárója a folyamatos rágcsálás. Ma már nagyon sokféle és különböző anyagból készült rágókát találunk a piacon.

Boltunkban megtalálhatóak például a fából készült rágókák, mint például a Grimms állatfigurás rágókái, de jó szívvel ajánljuk szintén a Grimmstől a szivárvány- vagy natur színű golyó morzsolgatót.

Ezek mellett tagadhatatlanul, a babáink és valljuk be a mi nagy kedvencünk is a bájos és kedves Sophie zsiráf. Van belőle kisebb, nagyobb méretben és különböző formákban kapható változat is, egy azonban mindegyiknél azonos, hogy 100% természetes kaucsuk gumiból készül, színeit pedig ételfesték adja.

Babánk első játéka lehet, mert puha anyaga miatt, könnyen megragadható és szinte minden része csócsálható, rágcsálható. Legtöbb visszajelzés és saját babáink megfigyelése alapján kijelenthető, hogy a lábacskáit szeretik a legjobban ízlelgetni.:-)

 

Ajánló:

Babakelengye ajánló
Újszülött a házban