Grimm's fa madárka

Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Grimm's fa madárka
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kézzel faragott Grimm's madárka, a gazdájától függ, hogy mi lesz belőle: morzsolgató, rágóka, talizmán vagy kedvenc állatfigura. Ez a kedves madárka hű társad lesz a játékkal töltött idő alatt, ha pedig egy igazán jó társaságot szeretnél összehozni, kombináld őt a többi Grimm's fajátékkal!

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a kedves, lekerekített formájú, fából készült madárka az alakjának, finom kidolgozásának köszönhetően passzol a legkisebb kezekbe is. Az égerfa természetes, kellemes tapintása, szép rajzolata a természet népes világát juttatják eszünkbe.

Korhatártól függetlenül mindenki megláthatja benne, amit szeret, a játék kiválóan illik a többi Grimm's játékhoz, építőhöz, jó választás lehet mellé a GEO ÉPÍTŐKOCKÁK NATÚR változata!

"Ez meg milyen madár lehet?
Túlszállt már három felleget,
s mindjárt eléri az eget!
A pacsirta! ki más lehet?!
Mindig csak az eget járja,
földön fészkel, égen szárnyal,
sohase röpül a fára!
Figyeljed csak milyen tréfás,
jókedvű a mondókája:
"Felmegyek!
felmegyek!
megnézem
az eget!
Kérek ott
szekeret,
lovat és
szekeret!" - Zelk Zoltán: Pacsirta


Anyagok: égerfa, növényi összetételű olajjal kezelve


Szélesség: kb. 8 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09800
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!