Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
490 Ft - 20 990 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 6 év
Fejlesztendő terület
Termék státusza

Babajáték

A babák első játékai meghatározzák az irányt, amerre megyünk játék téren, ízlés terén és abban hogy hogyan ismertetjük meg a világunkat a gyerekekkel.


21termék121

így nagyon fontos szerepe van annak, mit adunk a babák kezébe élete kezdetén. Milyen alapanyagokból készült, van-e illata (mint például a fajátékoknak meghatározó a fa, főleg ha nem kapott plusz festéket), milyen a tapintása a játéknak, puha-e vagy kemény, meleg vagy hideg érzete van, ez mind-mind fontos egy játék megtapasztalásában.

A kisbabák kezébe illő játék, legyen az csörgő, rágóka, puha ölelős játék meghatározó lesz a későbbi játékválasztásaink során. Vegyük olyan játékokkal körbe, amik segítik a természet megismerését, a világ felfedezését.

Miért nem mindegy milyen játékokat adunk a gyerek kezébe?

A kutatások azt mutatják, hogy a gyermek életének első öt éve a legfontosabb időszak az agy fejlődésében. Ebben az időszakban az agysejtek között olyan kapcsolatok alakulnak, amelyek megalapozzák a jövőbeli tanulási folyamatokat is. Ezeket a kapcsolatokat meg kell őrizni, ismétléssel és folyamatos gyakorlással. A kapcsolatok hálózata befolyásolja az intellektuális kapacitást, a memóriát, a problémamegoldó képességet és a nyelvi képességeket is. A kapcsolatok többsége kora gyermekkorban, különösen az élet első évében alakulnak ki.

A Grimm's fa babáknak való játékok különlegesek, értéktartók, olyan babajátékok, amelyeket megőrzöl majd unokádnak is!