Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's fa halacska csörgő

Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Grimm's fa halacska csörgő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes játék, csörgő és rágóka a babának. Fából készült halacska, amelyen szép színes fa gyűrűk csörögnek, zörögnek, csakis természetes anyagokból! Gondoskodj gyermeked korai fejlődéséről és a játékkal töltött idő biztonságáról ezzel a csodálatos fajátékkal, amellyel kedvére fedezheti fel a világot!

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezt a 2 az 1-ben csörgő és rágókát az égerfa szép mintázata teszi különlegessé. A gyártás során kizárólag természetes anyagokat használnak, a csörgő és a rajta lévő csörgő-zörgő gyöngyök is fából vannak, a fa kezeléséhez használt olaj pedig növényi összetételű.

Gondoskodj kisbabádról a gyermek- és környezetbarát játékainkkal, a Grimm's játékokkal kedvére fedezheti fel az őt körülvevő csodálatos és kalandokkal teli világot! A halacska csörgő mellé remek választás lehet a CSILLAG, ez a csörgő is örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


Átmérő: 7,5 cm


Anyagok: égerfa, hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi eredetű olajjal kezelve


Ajánlott életkor: 0+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR08115
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!