Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's piramis csörgő

Grimm's piramis csörgő
Grimm's piramis csörgő
Grimm's piramis csörgő
Grimm's piramis csörgő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes játék, csörgő és rágóka a babának. Fából készült piramis, melyen a szép színes fa gyűrűk csörögnek, zörögnek. Csakis természetes anyagokból, így gyermeked örömmel és biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal! Gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezt a 2 az 1-ben csörgő és rágókát az égerfa szép mintázata teszi különlegessé. A gyártás során kizárólag természetes anyagokat használnak, a csörgő és a rajta lévő csörgő-zörgő gyöngyök is fából vannak, a fa kezeléséhez használt olaj pedig növényi összetételű.

Gondoskodj kisbabádról a gyermek- és környezetbarát játékainkkal, a Grimm's játékokkal kedvére fedezheti fel az őt körülvevő csodálatos és kalandokkal teli világot! A piramis csörgő mellé remek választás lehet a NATÚR KOCKA HARANGGAL, ez a játék is örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


Átmérő: 8 cm


Anyagok: égerfa, hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi eredetű olajjal kezelve


Ajánlott életkor: 0+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR08150
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!