Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés

Hordozós ruházat

A babahordozáshoz hasznos kiegészítőket találni ebben a kategóriában. Hidegben gyakran felmerül a kérdés, hogyan hordozzuk a kisbabánkat. Kabáton belül, kívül? Mibe öltöztessük a hordozóban levő babát? Ezekre a kérdésekre adunk itt választ.

Hordozós ruházat

Hordozós takarók, kabátok, babylegs lábmelegítők a kilógó babalábacskáknak, kiscipők és overálok, amikben nem melegszik be a baba, ha hordozóban van.

A babahordozás praktikus és életmentő egy családban, szabad a két kezünk, a babánk jókat alszik hordozás közben, könnyű szoptatni benne, megnyugszik és mindezek mellett óriási szabadságot ad a szülőknek. De hogy könnyebb legyen minden körülmények között hordozóban vinni a babát, jól jön néhány kiegészítő, főleg télen.

A hordozóban általában egy réteggel kevesebb ruha kell a babára, főleg elöl a hasánál, hiszen ott ér össze a hordozó személy mellkasával és ott melegítik egymást. A lábak viszont szinte minden hordozóból kilógnak, még újszülött korban könnyű őket betakarni a kendővel, de később már nem, így azokra külön figyelmet érdemes fordítani, ahogy hűvösre fordul az idő.

Nagyon praktikus találmány a lábmelegítő, vagy lábszárvédő babylegs, ami pont combtól a sarokig melegíti a lábakat. Kiscipőket is kínálunk, amik nem esnek le könnyen a pici babalábakról.

Hidegben azonban már takaró kell a babákra, vagy speciális hordozós kabát. A hordozós takaróink egyenesen Finnországból érkeznek, akik igencsak ismerik a hideg teleket és szuper minőségű, jó meleg, és praktikus kialakítású kabátokat és takarókat gyártanak. Hosszú évek tapasztalata alapján azt mondhatjuk, hogy nem cserélnénk semmi másra őket.

Az overálok közül is jó ha nem csúszós pufi anyagúban hordozzuk a babákat, mert sokkal nehezebb biztonságosan belehelyezni őket. Remekül beváltak a polár vagy pamut overálok, illetve a finom gyapjúk talán a legtermészetesebbek és hőszabályzó tulajdonságuk verhetetlen. (Popolini, Iobio)

Cikk a téli babahordozásról a Mamami fórumon