Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
1 799 Ft - 6 999 Ft
Márka
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Szórakoztató

A mindennapok sűrűségében, amikor időnk engedi, jó megmártozni egy-egy könyv történetében. Igyekeztünk olyan könyveket összeválogatni, hogy akármilyen élethelyzetben is vagyunk, a történetek olvasása közben kicsit kilépjünk a térből és időből és valódi kikapcsolódásban legyen részünk.


42termék130
42termék130

Valljuk be, kisgyermekek mellett nem sok idő marad az olvasásra. Mégis a mindennapok sűrűségében olyan jó kicsit elmerülni a könyvek történeteiben. Pici baba mellett akár szopiztatás közben, nagyobb gyermekek mellett pedig altatás után, ha mi magunk nem alszunk el, a nap zárásaként nagyon jól tud esni egy jó könyv.

A Mamamibolt palettáján leginkább családdal, gyermekekkel, anyasággal, apasággal kapcsolatos könyvekben jelenik meg a szórakoztató irodalom. A színes, széles választékban a könnyed, humoros, szerethető történetek mellett, mint például Herner Dorka: Gyerekes gondolatok vagy Szél Dávid: Apapara; elgondolkodtató, mélyebb olvasmányok is találhatók mint Péterfy-Novák Éva: Egyasszony műve.

A könyvek összerendezésében a fő szempont az volt, hogy akármilyen élethelyzetben is vagyunk, a történetek olvasása közben kicsit kilépjünk a térből és időből és valódi kikapcsolódásban legyen részünk.

Jó válogatást!

Könyvajánló:

Herner Dorka: Gyerekes gondolatok