Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
890 Ft - 7 192 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 10 év
Márka
Termék státusza

Horgolt játékok

A Mamami boltban fontosnak tartjuk, hogy gyermekeinket egyszerű, esztétikailag nem megterhelő, jó minőségű, természetes eredetű alapanyagokból, környezetbarát festékkel készült játékokkal vegyük körül. Ezek az alapelvek mentén igyekszünk kialakítani játékkínálatunkat.


16termék116

Vekerdy Tamás egy előadásán hangzott el, hogy a gyermek számára az első öt évben a legfontosabb az, „hogy érzelmi biztonságban érezve magukat örömmel tudjanak játszani és sokat mozogjanak jó levegőn. A játék ne játékos tanulás és fejlesztő játék legyen, hanem szabad játék.”

Gyermekeinket az őket körülvevő világ érdekli és alakítja, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen játékok veszik körül. Vekerdy Tamás véleménye szerint a legjobbak az egyszerű játékok, mint például a fakocka, fahasábok, homok, víz, rongyok, labda. Emellett mivel lételemük az utánzás, szerepjáték és a felnőttek világának megismerése, kész játékok közül a felnőttek mindennapjaiban használatos eszközök is jó választásnak bizonyulhatnak, mint például, kis söprű, kis vödör, kis szék, kiskonyha, főzőkészlet, barkácskészlet.

Mi a Mamami boltban nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fenti gondolatsorból merítkezve alakítsuk ki játékkínálatunkat. Fontos szempont az is, hogy jó minőségű, természetes eredetű alapanyagokból, környezetbarát festékkel készült játékokat hozzunk a nekünk bizalmat szavazó vásárlóinknak.

Nagy kedvenceink a horgolt játékok. Kínálatunkban kizárólag 100% pamutból és fair trade körülmények között készült darabok találhatók. Ezek az aranyos kis játékok egészen pici kortól kísérhetik gyermekeink útját.

A puha maracas csörgőket a pici babácskák is meg tudják markolni, de kedves pajtás lehet akár egy Peppa horgolt csörgő is. Személyes kedvencünk a nagyobb, ovis korú gyermekek levélbaba játéka, melyek bájos arca megnyugtató lehet különböző helyzetekben, amikor valamilyen kapaszkodóra van szüksége gyermekünknek, mint például az elalvás.

De találhatunk kiságy fölé rögzíthető, horgolt állatokat tartalmazó forgókat és babakocsihoz illeszthető horgolt játékokat, melyek vidám, színes formáikkal lekötik a gyermek figyelmét és a természetes, puha anyagnak köszönhetően az sem baj, ha a kezükbe kerül és megrágcsálják.