Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
1 480 Ft - 10 991 Ft
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Várandósság, szülés

A várandósság, szülés és születés körül is mindenkinek megvan a saját könyve, amiről azt tudja mondani, hogy „ha csak ezt az egyet olvasod, az ez legyen”. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a könyvgyűjteményünket, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő kötetet.


78termék130
78termék130

"A szülés kitüntetett jelen, ami magával hozza a múltat, és előrevetíti a jövőt" - olvashatjuk Geréb Ágnes bábától. 

Várandós nőként, majd anyaként életköreink fontos ívét járjuk be. Minden anyasággal kapcsolatos élmény egy beavatás, újabb és újabb lépcső a babánk, önmagunk és kettőnk kapcsolódása között. Minden nap hordoz magában valamilyen kihívást, amit vagy ösztönösen, vagy már meglévő tapasztalataink vagy kapott információk alapján igyekszünk a lehető legjobban megoldani. Ez a mindennapi forgás át meg átszövi anyai létünk.

Nem minden megy egyből elsőre, nem mindenki tud azonnal megérkezni az anyaságba, és persze van olyan is, akinél a kezdetektől minden olyan egyértelmű, aki úgy érzi az anyasággal érkezett meg csak igazán a világba.

Alapvetően azt gondoljuk, hogy a legfontosabb, ha minden kismama és anyuka a babájára figyel és követi a belső hangot a gondozásban. Segítségünkre lehetnek viszont olyan szakemberek, például bábák, dúlák által írt könyvek, melyek pont a saját hangunk megtalálásában erősítenek és segítenek. A várandósság és szülés körüli témában nagy gondossággal és körültekintéssel válogattuk össze könyveinket.

Úgy véljük, a várandósság, szülés és születés körül is mindenkinek megvan a saját könyve, amiről azt tudja mondani, hogy „ha csak ezt az egyet olvasod, az ez legyen”. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a könyvgyűjteményünket, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő kötetet.

Aki szeretne, magával vihet például olyan „klasszikusnak” számító könyveket, mint Ina May Gaskin: Útmutató a szüléshez, Liedloff: Az elveszett boldogság nyomában, Noll A. Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek vagy a Leboyer könyveket.

Jó válogatást!

Könyvajánlók:

Ina May Gaskin: Útmutató a szüléshez

Frédérich Leboyer: A gyöngéd születés

Le Leche Liga: A szoptatás női művészete