Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Inda - Szüléskísérők naplójából
Inda - Szüléskísérők naplójából
2 500 Ft

Inda - Szüléskísérők naplójából

A könyvet a Napvilág Születésház adta ki 2000-ben. 

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az Inda – naplófüzér: természetes, háborítatlan, otthoni körülmények között megtörtént születésekről és intézményes, kórházi születésekről szóló naplójegyzetek, füzetlapok gyűjteménye.

 

Az Inda dokumentum: dokumentuma annak, hogyan élnek, hogyan gondolkodnak ma itt, a mi mai társadalmunkban azok, akik az ember természetes megszületésének közelébe férkőznek, e közelségre áhítoznak, annak átélését kívánják élményként maguknak és környezetüknek.

 

„Köszönet a babáknak, hogy megszülettek, családjainknak, hogy elengedtek minket szülést kísérni, a dúláknak, hogy a könyv írásos anyaga létrejött, valamint Lacinak, Daninak, Balázsnak és Annának, hogy tenyerükön hordozták és útjára bocsátották féltve őrzött kincsünket.”

 

„Mi Julival ültünk ott mögötte, felfegyverkezve, Juli egy lábos vízzel, én egy marék papírvattával.
És akkor csodálatos összmunka vette kezdetét egy emberpár között, s nekem volt szerencsém ennek a tanúja, szemlélője lenni. Judit nyomott, Karcsi védte a gátat. Mi adogattuk a vizes vattákat. Nincs az a könyv, ami pontosabb iránymutatást adhatna a gátvédelemről, mint amit Judit egyszerű szavakkal, apró jelzésekkel adott. És nincs az a mesteri dicséret, ami éltetőbb és helyeslőbb lehetett volna, mint amit Judit röviden, helybenhagyólag tett.”

 


Írták: Béres Edina, Eördög Gizella, Frigyes Júlia, Geréb Ágnes, Görbicz Adria, Gulyás Kinga, Haas György, Haas Laura, Király Ágnes, Koós Tamás, Nagy Júlia, Singer Magdolna, Szántai Gabriella,  Tamás Anna, Velkei Éva

 

Szerkesztette: Bóna László

 


Borító: Erdély Dániel

 


Nyomdai előkészítés: Zöld Balázs és Tamás Anna

 


Nyomda: HTSART

 

puha, papírkötés


Napvilág Születésház Bt.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9632102665
EAN
9789632102665
Cikkszám
9632102665
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!