A szoptatás női művészete
A szoptatás női művészete
6 990 Ft

A szoptatás női művészete

Szoptatásról alaposan és hitelesen. Szép történetekkel, tanácsokkal és szebbnél szebb fotókkal illusztrált könyv. Nagyon fontos alapmű a szoptatás terén. Hogy könnyebben menjen a kezdetektől!

 

 

Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Szoptatás női művészete

Nagyon fontos alapmű a szoptatás terén. Hogy könnyebben menjen a kezdetektől!

"19 fejezet a baba érkezésére való felkészülésről, a Korok és korszakok című részben az egyes életszakaszok jellegzetességeiről, a szoptatás változásairól (pl. első pár nap, első 2 hét, 2-től 6hetes korig, a negyedik hónapig, 4-9 hónapos kor, 9-18 hónapos kor, 18 hó felett), aztán "A nagy kérdések"-ről (alvás, hozzátáplálás, elválasztódás, különleges élethelyzetek, különleges igényű csecsemők stb.), majd egy "Technikai segítség" fejezet a leggyakoribb problémákról, jelenségekről, helyzetekről a tejkőtől a mellgyulladáson át az evészavarokig.
A könyv végén megtalálhatóak a felhasznált szakirodalmi hivatkozások témák szerint rendszerezve, hogy könnyebb legyen utánaolvasni valaminek, vagy érvelni valami mellett, ha úgy hozza az élet.
Hosszú, részletes tárgymutató segíti, hogy mindent megtalálj a könyvben, akár a szoptatásbarát pótlás érdekel, akár a tandemszoptatás, az ajak- és szájpadhasdék, vagy az otthonszülést szabályozó jogszabály száma
Tartozik a könyvhöz egy 50 oldalas füzet, a "Kitéphető kisokos", melyben egy-egy lap terjedelemben találtok majd összefoglalást fontos szoptatási kérdésekről, élethelyzetekről, vagy olyan hasznos táblázatokat, amelyeket kitehettek a hűtőre, a számítógép mellé, vagy a táskátokba, vagy odaadhattok a rokonoknak - mert minden oldal kitéphető, kivágható és kézközelben tartható anélkül, hogy magát a könyvet rongálnánk.
A könyv és a füzet együttesen kerül értékesítésre, zsugorfóliával vannak egymáshoz rögzítve, hogy el ne veszítsék egymást. 
Rengeteg pompás, valódi fotó (tőletek!), szuper ábrák, megindító vagy jópofa történetek (szintén tőletek!)
Olyan hangulat van a könyv szavai közé szőve, amitől el lehet hinni, hogy valóban természetes és gyönyörű dolog gyermekeink szoptatása... gyógyít, lelkesít és körülölel - mi így éreztük a munka során."

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
978-963-08-6880-8
Cikkszám
978-963-08-6880-8
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Viola
2024.01.06
A Maternity laktációs tanácsadója javasolta a könyv beszerzését, örülünk hogy megvettük, alapkönyv szoptatáshoz.
Kata
2022.10.15
Csak azt sajnálom, hogy nem szereztem be előbb ezt a könyvet. Mindenkinek ajánlom!
Igazolt vásárlás
Barbi
2022.09.23
Első szülésem után a védőnőtől kaptam kölcsön ezt a könyvet, és hatalmas segítség volt a szoptatás elkezdésében! Most húgom várandós, így neki vettem meg ajándékba, mert ezt a könyvet minden leendő édesanyának látnia kell! Amolyan szoptatás GYIK
Igazolt vásárlás
Anna
2022.09.01
Mindenkinek aki gyermeket vár kötelezővé tenném! Sajnálom, hogy csak most lett elérhető újra, nagyon sokat segített volna az első fél évben, de ezután is sok hasznát fogjuk venni. Azt kell mondjam ez a szoptatás bibliája! ️ Ha szoptatni szeretnél ezt mindenképp érdemes elolvasni!
Hasonló termékek