Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Anyasebek - Császármetszés az édesanyák szemével

Egy könyv a császármetszésről, a szülésélmény pszichológiájáról, lelki hátteréről, a gyakran fellépő problémákról és feldolgozásuk lehetőségeiről.

Nincs raktáron
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Hogyan éli át lelkileg egy édesanya a császármetszéssel történő szülést, ha sürgősségi beavatkozásként, vagy éppen az orvosok nem megfelelő hozzáállásának következményeként került rá sor? És mit jelent azok számára, akiknek valamilyen biológiai okból szóba sem jöhetett más út a gyermekvállaláshoz?

 

Berencsi-Eke Csilla, a könyv szerzője számos, egymástól nagyon különböző történetet gyűjtött össze az érintett anyák tollából. Vannak köztük optimisták, felemelőek, de negatív felhangúak is ugyanakkor a végkövetkeztetés mindig pozitív: a kisbaba megszületett és egészséges; a feladat pedig adott: megtalálni a szülésélmény feldolgozásának útját, és kialakítani egy új életet.

 

A kötetben helyet kapnak a szülés lelki feldolgozásáról szóló anyagok is: a szerző személyes tapasztalatokon alapuló tanácsai mellett szakemberek által összeállított fejezetek nyújtanak értékes információkat a szülésélmény pszichológiájáról, lelki hátteréről, a gyakran fellépő problémákról és feldolgozásuk lehetőségeiről.

 

240 oldal - puhatáblás, ragasztókötött


Berencsi-Eke Csilla

Ursus Libris, 2015

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789639718753
EAN
9789639718753
Cikkszám
9789639718753
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!