Ingyenes szállítás már 15 000 forinttól.

Szűrés
Ár (Ft)
6 990 Ft - 11 390 Ft
Méretezés
Rögzítési mód
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Márka
Termék státusza

All in one pelenkák

70termék130
70termék130

All in One pelenkák (AIO)

All in one, azaz minden az egyben pelenka. Kombinált külső-belső pelenkák egyben, a pelenkák legegyszerűbb változata. Egyben van a vízzáró külső és a nedvszívó belső réteg, így ugyanolyan egyszerűen adható rá a babára mint az eldobható pelenkák. Ez volt a modern textil pelenkák első nagy fejlesztése, hogy formára olyan lett mint az eldobható, tépőzárral, gumírozással és egy darabból állt a vízhatlan és a nedvességet felvevő rész. Az all in one pelenkáknak még vannak cizelláltabb változatai ma már, all in two (itt kivehető a belső), snap in one (ahol belepatentolódik a belső de szintén kivehető), de mi ezeket mind egy kategóriába tettük, hogy egyszerűbb legyen.

Általában össze van varrva a külső és a belső réteg, így nem csúszik el, nem mozdulhat el a betét a vízhatlan pelenkakülsőben. Az összevarrás miatt a száradás hosszabb idő, így 18-24 darab szükséges belőle.

Az utóbbi években elterjedt, hogy kipatentolható (nevezik SIO - snap in one néven is), vagy kihajtható a nedvszívó betét egy része, így könnyebb a száradás, és mosásnál az öblítés is alaposabb.

Létezik belőle méretes és méretállítós (onesize) változat.