Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Szűrés
Ár (Ft)
2 690 Ft - 21 900 Ft
Fő anyag
Minta
Kinek keresel?
Nedvszívó képesség
1 - 3
Márka
Termék státusza

Leszoktató pelenka

Bilire szoktatást könnyítő pelenkák nagy választékban. Hasonlít már egy bugyira, de még van benne több nedvszívó réteg. Néhányban vékonyabb a kis balesetekre, néhányban erősebb betét, ha még kezdeti stádiumban vagytok.


63termék130
63termék130

Leszoktató pelenkák

A szobatisztulás folyamatában érdemes leszoktató pelenkát használni, nagyban leegyszerűsíti az otthoni balesetek kezelését, főleg ha előtte eldobhatót használtunk. 6-8 db leszoktató elegendő, nem nagy befektetés, hiszen újra és újra használható.

A leszoktató pelenka nem igazi pelenka, hanem inkább bugyi, kisgatya kategória, nedvszívó és vízhatlan réteggel ellátva. Ha azonban bemegy a gatyóba, cserélni kell, nem tartja bent sokáig a nedvességet, mint egy pelenka. A baba érzi benne a nedvességet, tudatosul benne mi is történt.

Több leszoktató pelenka típus létezik. A legtöbb csak éppen a becsorgást fogja meg, de az elején, amikor még az egész adag bemegy, érdemes nagyobb nedvszívású márkákat választani.

A Pop-in és az ImseVimse jól bevált leszoktatók nagy nedvszívással. Éjszakai modell is kapható, belsejébe plusz betét is tehető.

Ha épp csak az eleje csorog be….

Ezt is ismerjük ugye, addig addig tartogatja, játszik a gyermekünk, még a végén az eleje bemegy a gatyóba. No ezekre remek megoldás a vékonyabb típusú leszoktató pelusok hada. Néhány márkát itt is mutatunk, amiket ismerünk, merünk ajánlani: Bambinomio, Popolini

Nagyon jó ötlet a bilimatrica, ami motiválja a gyerekeket a bilibe pisilésre.

A myweefriend matrica, míg üres a bili, egy fekete pötty a bili alján, de amint rápisil gyermekünk, édes kis figura rajzolódik ki belőle.