Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány hajó

Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Grimm's szivárvány hajó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes játék babáknak, fából készült hajót formázó morzsolgató és rágóka, 2 az 1-ben játék a legkisebbeknek a Grimm's-től. Ezzel a játékkal gyermeked örömmel és biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal! Gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A hajóra emlékeztető formájának köszönhetően az apró kezek könnyen meg tudják ragadni ezt a természetes rágókát. A szivárvány ívek színei szerint felfűzött fa golyók egymáson elgördülnek, rágható, gyömöszölhető, izgalmas játékká válnak a babák kezében. Ez az egyszerű kis játékszer szivárványos színeivel, meleg tapintású természetes anyagával felkelti és ébren tartja a baba sosem lankadó kíváncsiságát, kielégíti tapasztalási vágyát, első társa lehet a világ megismerése felé vezető úton.

Gondoskodj kisbabádról a gyermek- és környezetbarát játékainkkal, a Grimm's játékokkal kedvére fedezheti fel az őt körülvevő csodálatos és kalandokkal teli világot! A hajó mellé remek választás lehet a PIRAMIS CSÖRGŐ, ez a játék is örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


Anyagok: juharfa és égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: 9 cm


Ajánlott életkor: 6 hónapos kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR08126
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kriszti
2023.09.09
Pont kézre áll 5 hónapos kislányomnak
Előnyök: Szép színes, jó a fogása