Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa görgető csörgőkkel
Grimm's fa görgető csörgőkkel
14 490 Ft

Grimm's fa görgető csörgőkkel

Grimm's fa görgető csörgőkkel
Grimm's fa görgető csörgőkkel
Grimm's fa görgető csörgőkkel
Grimm's fa görgető csörgőkkel
Grimm's fa görgető csörgőkkel
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárványszínű görgető a Grimm's-től, csilingelése kúszásra csábítja a babákat. Ezzel a játékkal gyermeked örömmel és biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal! Gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
14 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 217 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a szivárványszínű babajáték nagyon ötletes, lehet csörgetni és nézegetni, vagy elgurítani és utána mászni. Fa gyöngyökkel és egy harangocskával van töltve, csilingelő hangja kúszásra ösztönzi a babát. Nagyobb méretű, mint hasonló társai.

Gondoskodj kisbabádról a gyermek- és környezetbarát játékainkkal, a Grimm's játékokkal kedvére fedezheti fel az őt körülvevő csodálatos és kalandokkal teli világot! A fa görgető mellé remek választás lehet a SZÍV RÁGÓKA, ez a játék is örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Átmérő: 15 cm


Ajánlott életkor: 0+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565085038
Cikkszám
GR08503
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kriszti
2023.09.09
Szép színes, hangos csengettyűkkel
Előnyök: Könnyen gurul, érdekes a babának
Hátrányok: Én 5 hónapos babának vettem, felkelti a figyelmét, megemeli, kergeti, de vigyázni kell, hogy ne ejtse magára, mert neki ez még nehéz.