Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
4 490 Ft

Grimm's színes fa golyós rágóka

Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
Grimm's színes fa golyós rágóka
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes, fából készült rágóka a Grimm's től kisbabáknak, a szivárvány színeiben. Ezzel a játékkal gyermeked örömmel és biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal! Gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható kiszállítás
2024.05.22
Raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Az egészen kicsiknek még rágóka, nagyobbaknak már karkötő is lehet ez a szépséges szivárvány színű füzér. Szivárványszínű természetes játék a legkisebbek számára, nézegetni, morzsolgatni, a színekben gyönyörködni.

Gondoskodj kisbabádról a gyermek- és környezetbarát játékainkkal, a Grimm's játékokkal kedvére fedezheti fel az őt körülvevő csodálatos és kalandokkal teli világot! A szivárvány rágóka mellé remek választás lehet a PIRAMIS CSÖRGŐ, ez a játék is örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan víz alapú festékkel színezve


Méretek: füzér átmérője átmérő kb. 9 cm, gyöngyök átmérője 2 cm


Ajánlott életkor: 0+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565081108
Cikkszám
GR08110
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!