Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's spirál játék
Grimm's spirál játék
5 990 Ft

Grimm's spirál játék

Grimm's spirál játék
Grimm's spirál játék
Grimm's spirál játék
Grimm's spirál játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

1-2-3...és kezdődik a varázslat! Mini szivárványszínű spirál, Montessori és Waldorf játék, ami tökéletesen illik még a legkisebb kezekbe is! A természetes anyagokból készült, színpompás és gyermekbarát játékkal örömteli élményeket szerezhetsz a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez egy olyan játék, ami a kicsiket és a nagyokat egyaránt elvarázsolja. Titka, hogy egyszerű, és közben nagyszerű. Tartsd a spirált a kezedben, majd fordítsd meg: nézd, hogy pörög a szivárvány lefelé! A fa korongok végigcsúsznak a fém spirálon, fantasztikus hangot és varázslatos látványt mutatva. Ez a mini spirál a NAGY SPIRÁL JÁTÉK kis testvére, kifejezetten illik a kisebb kezekbe.


Anyaga: fém és bükkfa, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmazó vízbázisú festék. A fém spirál a gyakori hajlítgatásnak is ellenáll.


Hossza: 23 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól. Figyelem, az apró részek balesetveszélyesek lehetnek!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565800518
Cikkszám
GR80051
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!