Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

A japán életmód művészete
A japán életmód művészete
4 490 Ft

A japán életmód művészete

A könyv megmutatja nekünk, hogy a japán kultúrából ihletet merítve, hogyan érhetjük el a béke és boldogság érzését az életünkben.

Várható szállítás
2 hét
Rendelhető
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A hagyományos japán kultúra az élethez való tudatos hozzáállásról ismert. A béke és az inspiráció forrásává válhat, akár az ikigaira (az értelem keresése) összpontosítunk, vagy például az ikebanával (a virágrendezés művészete) foglalatoskodunk. 

A belső béke és a boldogság felé vezető úton sokféle módon meríthetünk ihletet a japán kultúrából, ebben nyújt segítséget ez a könyv. Egy képzeletbeli utazás a felkelő nap országába, és egy vidámabb utazás, saját életünkben is. Olvashatunk tippeket arról, hogyan legyünk elégedettek, miként tudjuk megvédeni magunkat a szükségtelen dolgoktól. És talán a legfontosabb az egészben: hogyan használjuk ki a lehető legjobban a rendelkezésére álló időt. A nyugodt és boldog életet mindannyian megérdemeljük - és valóban meg is valósítható. Ennek a boldogságnak a kulcsa a kezünkben van - csak rá kell jönnünk, hogy azt meg is kell keresni.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635050772
Cikkszám
9789635050772
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!