A női vágy ritmusa - A női szexualitás kibontakozása az élet minden szakaszában
A női vágy ritmusa - A női szexualitás kibontakozása az élet minden szakaszában
4 999 Ft 
4 499 Ft
10

A női vágy ritmusa - A női szexualitás kibontakozása az élet minden szakaszában

A női szexualitás kibontakozása az élet minden szakaszában. A női vágy ritmusa őszinte, személyes és izgalmas utazás a női szexualitás legmélyébe, és hasznos kalauz az élet minden szakaszához.

Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron
4 999 Ft 
4 499 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"Gondolkoztál már valaha azon, hogy:
- vajon miért hullámzik a szexuális vágy a menstruációs ciklus során?
- hogyan befolyásolja a terhesség, a szülés és a szoptatás a női szexualitást?
- lehet-e az önmegtartóztatás jó döntés?
- hogyan is működik pontosan a szerelemhormonnak nevezett oxitocin?

Elizabeth Davis egyszerre provokatív és informatív könyve a szexualitásban az idők során bekövetkező változásokra koncentrál. A legfrissebb tudományos kutatásokra alapozva bemutatja, hogy az egyes szexuális szakaszokban, így a menopauza utáni és a gyermekágyas időkben mi számít normálisnak, és hogyan tartozik mindez össze az élet szövetében. Az első menstruációt, a szülést és a menopauzát átalakító erejű, biológiai fordulópontokként jeleníti meg, és rávilágít, hogy mi a közös ezekben az eseményekben a hormonális és pszichológiai változásokat tekintve. Ismerteti az oxitocin, az agyhullámok és az intuíció közötti összefüggéseket, a xenoösztrogének okozta hormonegyensúly-hiányt, és beszél arról, hogy az abortusz, a vetélés és más jelentős veszteségek hogyan hatnak a szexuális vágyra. Mindezekkel kapcsolatban pedig öngyógyításra serkentő javaslatokat is kínál, valamint egy kérdéssort a trauma és bántalmazás kezeléséhez.

A női vágy ritmusa őszinte, személyes és izgalmas utazás a női szexualitás legmélyébe, és hasznos kalauz az élet minden szakaszához.

ELIZABETH DAVIS bába és női testre specializálódott gyógyító 1977 óta. A National Midwifery Institute (Országos Bábaintézet) társigazgatója, számos sikeres könyv, többek közt az Orgazmikus szülés és az Életkör szerzője. Szerte a világban tart előadásokat bábáknak, nővéreknek, nőgyógyászoknak és szülészeknek a női egészséghez, lélektanhoz, termékenységhez kötődő témákban. A kaliforniai Sebastopolban él, három gyermeke és egy unokája van.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634755814
Cikkszám
9789634755814
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!