Almawin  folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml
Almawin folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml
2 490 Ft

Almawin folyékony mosószer koncentrátum, 750 ml

Folyékony Öko mosószer koncentrátum, fehér és színes mosáshoz. 750 ml

Kiszerelés
750 ml
Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
2 490 Ft
Egységár: 3 320 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Fehér és színes mosáshoz. Bio növényi olajszappannal. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes.


A bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.


Különösen érzékeny bőrű embereknek és allergiásoknak alkalmas.


30, 40, 60 és 90°C-on történő fehér- és tarkamosásra és valamennyi víz-keménységre megfelelő. Kíméli a szép színeket, a finom rostokat és - kézi mosásnál - az érzékeny bőrt is. A mosott ruha kellemes illatú lesz. A mosóaktív anyagok ellenőrzött biológiai termesztésből származó növényi olajokból és zsírokból származnak. Enzimek és szintetikus konzerváló anyagok nélkül.


Adagolás:


Kézi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony öko mosószer koncentrátum 50 kézi mosáshoz elég. 20 ml mosószer koncentrátumot oldjunk fel 5 liter vízben.


Gépi mosás: 1 liter AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátum 20 mosóprogramra vagy 90 kg száraz, szennyes ruha kimosásához elegendő.


Összetevők: Részben ellenőrzött ökotermesztésű növényi szappan, cukortenzid, zsíralkoholszulfát, a borostyánsav nátriumsói, alkohol, búzaproteinek, tejsav, részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok.


A mosóaktív anyagok alapját növényi zsírok és olajok képezik, melyek biológiai úton különösen jól lebomlanak. (OECD rendszer)


TIPP: Az AlmaWin Folyékony Öko mosószer koncentrátumot tehetjük közvetlenül a mosógép dobjába a piszkos ruhákhoz. Kérjük vegye figyelembe a mosnivalók ápolási- és tisztítási utasításait. Makacs foltok kezelésére az AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátumot ajánljuk, előkezelésre az AlmaWin folttisztító szappant/Marseille szappant. Allergiások számára fontos, hogy mindig öblítsünk alaposan, szükség esetén alkalmazzunk egy másik öblítő programot is.


750 ml


 

Adatok
Márka
Almawin
Cikkszám
16604
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!