Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Az erőszakmentes kommunikáció alapjai
Az erőszakmentes kommunikáció alapjai
1 490 Ft

Az erőszakmentes kommunikáció alapjai

Ramba Éva könyvében közelebb kerülhetünk ahhoz a tudáshoz, hogy kommunikációnkban, egyre több helyzetben minden érintett fél megelégedésére keressünk megoldást, a szívből jövő őszinteségen és az empatikus hallgatáson keresztül. 

Várható kiszállítás
2024.03.05
Raktáron
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Remélem, ez a kis kötet Téged is inspirál, hogy elindulj vagy tovább haladj ezen a számomra olyan csodálatos úton, amelynek sokat köszönhetek. Miről is szól ez az út? Annak a szándéknak az erősítéséről, hogy egyre több helyzetben minden érintett fél megelégedésére keressek megoldást, a szívből jövő őszinteségen és az empatikus hallgatáson keresztül.

Ezen az úton járva sokat tanultam arról, miként tudok úgy kiállni magamért, hogy közben a körülöttem élők felé is igyekszem egyértelműen kifejezni: számomra az ő jóllétük is fontos. Az egyik legnagyobb felfedezésem annak tudatosítása volt, hogy amikor nem gondoskodom önmagamról, akkor az erőszakot terjesztem a földön, hiszen nem teszek meg mindent egy emberért. Kérdezheted: nem önzés ez? Szerintem nem.

Ha csak önmagamra figyelek, akkor nem fogok sok szeretetet, közelséget, melegséget megélni az életemben. Ám ha először önmagamra figyelek, majd a többiekre, az egy kicsit hasonlít arra, amit a repülőgépen felszálláskor tanítanak nekünk. Először önmagamnak teszem fel az oxigénmaszkot, ezután szükség esetén segítek a mellettem ülőnek is. Ehhez kívánok neked kitartást és sok sikert!

Szerző: Rambala Éva

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó, 2013

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789638941978
Cikkszám
9789638941978
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!