Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Az igazi vándorút - Boldizsár Ildikó
Az igazi vándorút - Boldizsár Ildikó
6 790 Ft

Az igazi vándorút - Boldizsár Ildikó

Amália története a tervek szerint trilógiává áll majd össze, az első kötetet követi majd A fekete világkerülő ember és Az igazi vándorút, amiben "az idősödő Amália sok eltévedés, rossz választás, bánat és szomorúság után rátalál az igazi útjára".

Boldizsár Ildikó végtelen derűvel szövi át a nehéz kérdéseket, vigaszt, erőt és megnyugvást adva azoknak, akik éppen az igazi vándorutak titkát keresik. A könyvet Szegedi Katalin képei teszik teljessé.

Várható kiszállítás
2024.07.26
Raktáron
6 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Igazi vándorútra indul Amália, a világ legszomorúbb boszorkánya, hogy megszabaduljon a szomorúságától. Pedig jó oka lenne szomorúnak maradni: társa, Fekete Világkerülő Ember eltűnt, és az idő is megállt Hold-mezőben. A vándorút tétje tehát óriási: megtalálja-e Világkerülőt, és újra tudja-e indítani az időt? Első útja a Rétipipitér utcába vezet, ahol százkét éve szüntelen havazik. Itt talál rá hét kunyhó lakóira, akik mind keresnek valamit. Talán ők segíthetnek? Együtt sikerülhet? Sírós-nevetős kalandok, megrázó találkozások után minden és mindenki megtalálja a helyét, Amália pedig hazajut, és boldogan él... Aztán egy szép napon feltűnik egy virágfülű vaddisznó... Boldizsár Ildikó végtelen derűvel szövi át a nehéz kérdéseket, vigaszt, erőt és megnyugvást adva azoknak, akik éppen az igazi vándorutak titkát keresik. A könyvet Szegedi Katalin képei teszik teljessé.

 

Magvető 2023

Boldizsár Ildikó

 

A trilógia másik két könyve:

Fekete Világkerülő ember meséi

Amália álmai

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789631443387
EAN
9789631443387
Cikkszám
9789631443387
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!