Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Azon az éjszakán tél lett
Azon az éjszakán tél lett
4 200 Ft

Azon az éjszakán tél lett

Az Azon az éjszakán tél lett egy olyan kisfiú története, aki hiába várja haza születendő kistestvérét. A bensőséges hangulatú képeskönyv egy gyerek őszinte hangján mesél a baba elvesztéséről és a családot elborító szomorúságról. Végkicsengése mégis vigasztaló: ha a fájdalom megélése mellett ajtót nyitunk egymásban az első mosolyra, a nehéz hétköznapok lassan, szelíden újra élettel telnek meg.

Várható szállítás
2 hét
Rendelhető
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A finn szerzőpáros kötete egy hiánypótló mesekönyv, mely az egyik legfájóbb témát, az újszülött vagy még meg sem született kisbaba elvesztését dolgozza fel. Jóllehet sokkal több család érintett ebben a kérdésben, mint gondolnánk, gyakran előfordul, hogy a gyászolókat körülvevő családtagoknak, ismerősöknek nincsenek szavai, eszközei a segítségnyújtáshoz, így inkább hallgatásba burkolóznak. Ezt a gyötrelmes, tehetetlen csöndet töri meg az Azon az éjszakán tél lett őszinte gyerekhangja. Mi történt velünk? Hogyan formálhatjuk beszéddé az érzéseinket valakiről, aki úgy áll a legközelebb hozzánk, hogy meg sem ismerhettük őt? Szabad-e még ezután örülni az életnek? És ha igen, hol születik a remény?
 
Az elmúlás fájdalmától az Élet felé vezető utat mindenkinek magának kell végigjárnia. Ez a mesekönyv nem tesz mást, minthogy egy apró, meleg gyerekkezet csúsztat egy másik apró, meleg gyerekkézbe, vagy épp a mi felnőtt kezünkbe: „Ismerem az utat, amin jársz. Ha akarod, egy darabon elkísérlek, s mutatok neked valami fontosat.” - mondja.
 
A könyv rendkívül finom eszközökkel, de bátran beszél a halálról és a gyászról. Ám amennyire veszteségtörténet, épp annyira születéstörténet is: a remény születésének története. Az életnek azt a legmélyebbről fakadó örömét és szépségét meri közvetíteni, amit különös módon sokszor épp azok ismernek meg, akik valaha teljesen elveszítették mindezt. Akiknek egyszer el kellett fogadniuk az elfogadhatatlant, akiknek - túl a halál félelmén - már csak az élet maradt.

Szerző: Anna Elina Isoaro - Mira Mallius

ISBN:  9786158056946 

Kiadó: Kisgombos Könyvek, 2023

Adatok
Márka
könyv
ISBN
9786158056946
Cikkszám
9786158056946
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!