Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Bauspiel nagy X építő szett 8 db

Bauspiel nagy X építő szett 8 db
Bauspiel nagy X építő szett 8 db
Bauspiel nagy X építő szett 8 db
Bauspiel nagy X építő szett 8 db
Bauspiel nagy X építő szett 8 db
Bauspiel nagy X építő szett 8 db

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Zseniális építő játék készlet, mely megmozgatja a fantáziát, a térbeli és logikus gondolkodást. Természetes játék natúr fából, a Bauspiel építők családjából.

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
13 890 Ft
Egységár: 1 736 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 208 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az X építő elemeit egymáshoz lehet illeszteni, könnyebb és bonyolultabb alakzatokat is tudsz belőlük építeni. Hogy még izgalmasabb és színesebb legyen a készleted, ajánljuk hozzá a FÉNYKOCKÁKAT, melyek pont a rácsok közé illenek! A kombinációk és alakzatok száma végtelen!


Ez a készlet korhatár nélkül, kicsiktől felnőttekig mindenkinek jó szórakozást nyújt. Sok különös alakzat, logikus gondolkodásmódot próbára tevő építmény fog belőlük megépülni. 


Ha van már Bauspiel építőd, kombináld a készleteket, építs minél nagyobb és érdekesebb építményeket!


8 db X építő elem
Anyag: égerfa, egészségre ártalmatlan olajjal kezelve
Méretek: 7 x 7 x 2,5 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól


Fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.


Adatok
Márka
Bauspiel
Ajánlott életkor
5 – 10 év
Cikkszám
BS0155_8db
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!