Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Djeco Kártyajáték - Betű-benne - Batamo
Djeco Kártyajáték - Betű-benne - Batamo
4 390 Ft

Djeco Kártyajáték - Betű-benne - Batamo

Djeco Kártyajáték - Betű-benne - Batamo
Djeco Kártyajáték - Betű-benne - Batamo
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

Batamo kártyajáték a Djeco-tól.

Ajánlott életkor
8 – 15 év
Várható kiszállítás
2024.06.20
Raktáron
4 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Asszociációs társasjáték, sok nevetéssel! Gondolkodás, felismerés, taktika, gyorsaság. A különböző témaköröknek megfelelő szavak megtalálása úgy, hogy a felfordított betű is szerepeljen a szóban, nem is olyan könnyű feladat. Ha már ismered a betűket és be tudod azonosítani a hangokat, ha te vagy a leggyorsabb és legleleményesebb, megnyered a játékot.

Játékosok száma: 2-4 játékos részére

Játékidő: kb. 15 perc

A doboz tartalma: 54 kártya: 38 betűkártya + 16 témakártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

A játék célja: Gyűjtsd össze a legtöbb kártyát!

A játék szabálya: A kártyákat jól össze kell keverni, és egyenlő lapszámban szétosztani hátlappal felfelé fordítva a játékosok között (ha van maradék, félrerakjuk). A játékosok megnézés nélkül (hátlappal felfelé), a kezükbe veszik a kártyapaklijukat. Nem szabad megnézni a kártyákat.

Minden játékos egyszerre játszik. Amikor kezdjük a játékot, vagy egy új kört, a játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején lévő kártyát és az asztal közepére teszik. Két vagy több játékos esetén a szabály a következők szerint változik.

Két játékos esetén:

  • Ha két "betű" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót, ami a két betűt tartalmazza, megnyeri a két kártyát.
  • Ha egy "betű" kártyát és egy "téma" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót a témában, amely tartalmazza a betűt, megnyeri a két kártyát.
  • Ha két "téma" kártyát fordítottak fel: csata kezdődik!

A játékosok egy lefelé fordított kártyát tesznek a témakártyájukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére helyeznek. (égetés) A játékot a fenti szabályok szerint folytatják.

Három vagy több játékos esetén:

  • Ha csak "betű" kártyákat fordítottak fel: az első játékos, aki a leggyorsabban tud olyan szót mondani, amely legalább két felfordított betűt tartalmaz, megnyeri a kártyákat.
  • Ha "betű" kártyákat és egy "téma" kártyát fordítottak fel, az első játékos, aki mond egy szót a témának megfelelően, amely az egyik betűt is tartalmazza, felveszi a kártyákat.
  • Ha legalább két "téma" kártya megfordult: csata kezdődik!

A játékosok, akik "téma" kártyát tettek rátesznek egy lapot képpel lefelé fordítva az asztalon lévő lapjukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére. Aztán a fenti szabályok szerint játszanak tovább.

Megjegyzés: Minden játékos játszik a kártyákért, azok is, akik nem csatáznak a körben, vagyis minden játékos megnyerheti az asztalon lévő kártyákat. A már elhangzott szó használata nem érvényes!

Miután az asztal közepén lévő kártyákat már megnyerte egy játékos, a játék folytatódik: ismét leteszik a játékosok a felső kártyájukat a kezükből és így tovább.

Ki nyer? A játék akkor ér véget, ha az egyik játékosnak elfogytak a kártyái. A győztes az a játékos, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte.

Adatok
Márka
Djeco
EAN
3070900051898
Cikkszám
DJ05189
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!