Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Djeco Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
Djeco Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
3 480 Ft

Djeco Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap

Djeco Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
Djeco Kártyajáték - Klappoló - Tip Top Clap
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

Metakommunikációs, mozgássor emlékezetet tréningező, interaktív kártyajáték a Djecotól. A tudatos mozgássorra való emlékezetet fejlesztő játék. 

Ajánlott életkor
6 – 15 év
Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
3 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A kártyákon lévő képeken különböző testbeszéd és mimikai jelzések vannak ábrázolva. A játékosnak be kell mutatnia a kapott kártyalap jelzése szerint a cselekvést, vagy mimikát. A következő játékosoknak meg kell ismételni az előtte bemutatott metakommunikációs jelzéseket és a saját kártyája alapján hozzá mutogatni az újat. Ismerős ez a játékszabály, bár nem patomimmel, hanem a szavakkal játszható, amikor  az egyik játékos elkezd egy fogalomkörbe tartozó szót mondani, majd a másik megismétli az elhangzottakat és így tovább, általában 7-9 szó ismétléséig jól megy a játék. Jó verbális emlékezet tréning, mind  a fejlődésben lévő gyermekeknek, mind a szellemi frisseséget fenntartó időseknek.

Ebben a kártyajátékban a metakommunikáció, a szavak nélküli önkifejezés kap szerepet, aminek játékos gyakorlása fontos fejlesztő hatással bír a gyermekek személyiségfejlődésében. Hozzá lehet kapcsolni a verbális emlékezeti játékot is, úgy, hogy nem a cselekvést, vagy a  grimaszt nevezik meg a játékosok, hanem más jellemzőt emelnek ki a kártya illusztris tagjairól.

A Djeco fejlesztő kártyáihoz híven, kapunk egy nevettetős, huncut játékot és mellé sok-sok fejlődést  és elmecsiszolást szolgáló bónuszt. Kinek mi a fontos, elég csak a kacagás, vagy szükség van tudatos fejlesztésre is, lehet választani, melyiknek örülnek jobban a játékosok! 

Tartalma:

32 db kártyalap

  • 4 x 8 db grimasz és cselekvés

 


Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

Adatok
Márka
Djeco
Fejlesztendő terület
Szociális készségek, Felismerés és problémamegoldás
Cikkszám
DJ05120
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!