Djeco Kártyajáték - Logi-Kacsa-Láb
Djeco Kártyajáték - Logi-Kacsa-Láb
3 790 Ft

Djeco Kártyajáték - Logi-Kacsa-Láb

Djeco Kártyajáték - Logi-Kacsa-Láb
Djeco Kártyajáték - Logi-Kacsa-Láb
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

Crazy Ducks kártyajáték a Djeco-tól.

Ajánlott életkor
8 – 99 év
Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
3 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Logi-kacsa-láb kártyajáték jó logikai készségfejlesztő társasjáték. A láb-számláló kártyajáték lényege, hogy a játékos a már felfedett lapok alapján helyesen tippelje meg az ellenfél lapjának a színét. Így tud kártyalapok, aki a legtöbbet gyűjt, az a nyertes.

Játékosok száma: 2-4 fő

Játék tartalma: 70 kártya (5 teknős, 5 flamingó, 60 kacsa: piros, kék, zöld, sárga, lila színben)

A játék célja: Nyerd el a lehető legtöbb kártyát, ehhez a háromlábú kacsád színét el kell titkolnod az ellenfeleid előtt.

Előkészület: a megkevert és képpel lefelé fordított kártyapakli felső lapját húzzák egymás után a játékosok. Ha a kártyalap egy kacsa, tartsa titokban és képpel lefelé tegye maga elé az asztalra. Ez a lap lesz a játékos titkos, 3 lábú kacsája. Ha nem kacsa a húzott kártya, a játékos tegye vissza a pakli aljára és húzzon újra. Miután mindegyik játékosnak megvan a titkos kacsája, minden játékosnak osszanak ki 3-3 kártyát. A játékosok a három kártyalapot kézben tartva játszanak. Fordítsák fel a húzó pakli felső kártyáját az asztal közepére, ami kezdő kártyaként szolgál.

A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd, majd az óramutató járásával megegyező irányban folytatják a játékot. Tegyen le 2 vagy 3 kártyát a kezéből (soha sem egyet) sorba vagy oszlopba rendezve (egy sorban, vagy egy oszlopban) az asztalon lévő egy vagy több kártya mellett. Ezután a játékos bejelenti a többieknek a sorban vagy oszlopban megjelenő lábak számát. Majd húzzon lapot a pakliból, hogy újra 3 kártya legyen a kezében.

Adatok
Márka
Djeco
Cikkszám
DJ5181
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!